Alfa Romeo Epilog 2005

Letošní EPILOG, závod, který se jede ve dnech 7. – 8. 10. 2005, by měl opět přinést kvalitní sportovní podívanou a divákům nabídnout i kus atmosféry typické pro tak slavné podniky, jako je 24 hodin v Le Mans, nebo 24 hodin ve Spa Francorchamps. Start bude tradičně v odpoledních hodinách, cíl závodu v pozdních večerních hodinách, tedy za tmy.Nemalou péči věnuje realizační tým brněnského autodromu i bohatému doprovodnému programu tak, aby Epilog 2005 byl opět zajímavou sportovní a společenskou akcí pro celou rodinu.

Lasha Menabde, Managing Director Business Unit Alfa Romeo:
„Alfa Romeo vždy vyráběla sportovní vozy a tudíž byla a stále je pevně propojena se závodním světem, a to nejen v zahraničí, ale i v Čechách, kde můžete vidět stále více závodních týmů jezdcích s vozy Alfa Romeo. Proto jsme rádi přijali možnost partnerství na Epilogu 2005, které je v souladu s filozofií naší značky. V Brně našim klientům a příznivcům zároveň oficiálně představíme horkou novinku, Alfu 159, která je dokonalým příkladem sportovnosti značky Alfa Romeo, ale kromě toho také bezpečnosti, komfortu a v neposlední řadě i vysoké kvality.“

1 thought on “Alfa Romeo Epilog 2005

  1. super, ted jeste vedet kdy tam budou jezdit, abych nahodou zrovna nebyl v okolnim lese, radeji v lese slysim ptaky, a vitr ve vetvich, nez zvuk dokonale vytunenych (dost hlucnych) motoru. Bohuzel, to se stava v podkomori temer pravidlem. Mozna i prave proto Brno tolik chce silnici R43 prave tam, protoze uz ted je tam kravalu az moc.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.