1BIT: Rozřazovací test z úrovně znalostí v angličtině

Studijní aktuality: Určeno studentům zapsaným do 1BIT, kterým vznikla povinnost doložit před státní závěrečnou zkouškou znalosti a dovednosti v angličtině na minimální úrovni H3.
Pokyny k rozřazovacímu testu vypracoval UJAZ/FEKT, a takto se do testu vstupuje.
Studenti si po ukončení testu pro kontroluna papíruzaznamenají dosažený počet bodů, a uschovají pro případné pozdější reklamace. Na FIT se pokusíme připravit aplikaci, která bude počet bodů studentovi zviditelňovat (zatím bez záruky, protože test probíhá mimo IS-FIT).
Studentům se doporučuje, aby si dříve, než začnou test řešit, prostudovali pokyny, protože test lze absolvovat jenom jedenkrát.
Akce/test končí k 20051130. Potom, někdy na přelomu prosince 2005 a ledna 2006 se studenti podle výsledku testu budou elektronicky registrovat do předmětů BAN1, BAN2, BAN3 a BAN4. Na které by se snad náhodou nedostalo, budou mít možnost zaregistrovat si pro příští ak.r. 2006/2007 některou angličtinu začínající “JHh” nebo “JAa”. Studenti s certifikáty o složení zkoušky z některé “vyšší angličtiny” navštíví studijního poradce, aby dostali informaci, jak postupovat při uznání znalostí angličtiny.
Em.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.