Barbar Connan z Californie do Brna asi nepřijede

Když jsem včera v noci, místo abych pracoval, hledal, kdo je vlastně můj zastupitel, pan radní Paulczyňsky, našel jsem i tuto zajímavou, i když už poněkud starou informaci: brněnský radní Petr Paulczyňsky se nechal na podzim slyšet, že je reálné, že by slavný kulturista, herec a teď i politik Arnold Schwarzenegger mohl přijet do Brna a to u příležitosti mistrovství světa v kulturistice mužů IFBB, které se má uskutečnit na přelomu října a listopadu tohoto roku. Radní byli ochotní přispět až částkou půl milionu z fondů na sport v městském rozpočtu, aby se mistrovství konalo právě v Brně. Teď je však jasné, že tomu tak nebude a mistrovství světa v kulturistice bude v Ostravě. No není to škoda?

5 thoughts on “Barbar Connan z Californie do Brna asi nepřijede

  1. je to velka skoda, protoze mesto Brno prispiva na sport asi ctyrikrat az petkrat nizsi castkou jak na kulturu, takze by se tento nepomer mohl trosku vylepsit ve prospech sportu. ale treba po dobe velkych stavebnich investic do nove hudebni sceny a podobne (zatracene, stavebnich…chtel sem napsat KULTURNICH investic), prijde doba stavebnich investic do stadionu a sportovnich hal (zase sem se spletl…opet nejde o stavebni investice, ale v tomto pripade o investice SPORTOVNI).

  2. oni by nepřispěli navíc, oni by přispěli na úkor nějakého jiného sportu, no ale třeba za ušetřené peníze postaví aspoň jedno dětské hřiště, nebo koupí pár míčů a síť na nohejbal

  3. hahahahahahaha davide, koupi par micu, nebo postavi detske hriste…nenech se vysmat. nezapomen ze zijes v brne, tady se z penez do sportu muze napriklad postavit model noveho stadionu, ale v zadnym pripade ne koupit sit na nohejbal.

  4. Když si vzpomenu na to jak dopadla KOMETA , FLINTA a mnoho dalších 35 prvoligových sportů kde bylo až 85 prvoligových mančaftů od žáků až po dopspělé a co je v Brně nyní , je to k vzteku! Vůdci nechali zbankrotovat naše firmy , soukromý sektor umírá a peníze nejsou. To mi potom dovede na – rozčílit když se najednou najde půl melónu pro Arnýho a opět je v tom zamotaný nějaký nejchytřejší. Asi to tak ještě dlouho bude pokud budeme držet hubu!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.