Nové internetové stránky http://ekoporadna.nesehnuti.cz

Díky těmto novým stránkám nás můžete, pomocí přehledného formuláře, kontaktovat s různými dotazy z oblasti ochrany životního prostředí a přírody i z oblasti ekologicky příznivého způsobu života. Poradíme, odkážeme na další nevládní organizace či poradny, vyhledáme informace, zanalyzujeme situaci. V případě potřeby a časových možností s klientem či klientkou systematicky spolupracujeme.

Dále je samozřejmě možné kontaktovat NESEHNUTÍ prostřednictvím telefonu, e-mailu (ekoporadna@nesehnuti.cz), můžete nás také navštívit osobně v naší kanceláři (po předchozí domluvě). Bezplatná služba je určena pro občany, nevládní organizace, veřejnou správu i média.

Součástí aktivit je práce na jednotlivých vybraných případech zásahů do životního prostředí zejména v Brně a v Jihomoravském kraji. V rámci těchto případů se soustředíme zejména na ochranu zeleně, ochranu ovzduší před znečištěním a o ochranu rostlinných a živočišných druhů. O těchto kauzách budou více informací přinášet taktéž stránky http://ekoporadna.nesehnuti.cz.

Těšíme se na spolupráci

Jiří Koželouh,
koordinátor ekoporadny

NESEHNUTÍ Brno (Nezávislé sociálně ekologické hnutí)
Údolní 44, Brno 602 00
tel./fax/zázn.: 543 245 342
e-mail: brno@nesehnuti.cz
www.nesehnuti.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.