Cinema City popcorn cena 2024 AKTUÁLNÍ

Cinema City popcorn cena

Aktualizováno: 30.6.2024

 

Když jdete do kina, jedním z neodmyslitelných zážitků je užívání si chutného popcornu během sledování filmu. V Cinema City, přední síti kin, je popcorn jedním z nejpopulárnějších občerstvení. Tento článek se zaměří na aktuální ceny popcornu v kinech Cinema City, které pro vás pravidelně kontrolujeme.

 

Zajímají vás ceny popkornu v Cinema City? Za poslední rok, popcorn podražil o 20 Kč. Máme pro vás aktuální ceny popcornu i všech menu! Výhodnější je Velké balení o které se podělíte, protože se ceny mezi malým a středním popcornem a středním a velkým je pouhých 10 Kč. Vybrat si můžete mezi obyčejnou slanou a šunkovo-sýrovou, nebo karamelovou příchutí popcornu.

 

 

Ceník popcornu v Cinema City

Varianta popcornu Objem Cena
Malý popcorn  1,5 l 139,-
Střední popcorn 2,3 l 149,-
Velký popcorn 4,8 l 159,-

 

 

Cinema City Menu Ceny

Mnohem výhodnější, než samostatný popcorn je koupit si rovnou celé menu, kdy dostanete nápoj dle vlastního výběru a popcorn za podstatně lepší cenu.

 

 Popcorn Menu Objem Cena
VELKÉ  1x velký popcorn, 1x velký nápoj 265,-
DUET  1x velký popcorn, 2x střední nápoj 315,-
STŘEDNÍ  1x střední popcorn, 1x střední nápoj 245,-

 

Cinema City Menu cena

 

 

Ceník Nachos v Cinema City

Nachos jsou klasická mexická pochoutka z kukuřice. Nabízí se ve dvou velikostech 170g a 300g a dostanete k nim klasickou rajčatovou a taky sýrovou salsu.

 

 Nachos Menu Objem Cena
VELKÉ  1x velké nachos, 1x velký nápoj 285,-
DUET  1x velký nachos, 2x střední nápoj 335,-
STŘEDNÍ  1x střední nachos, 1x střední nápoj 265,-

 

Cinema city Nachos cena

 

 

Ceník dalšího Občerstvení v Cinema City

Kromě klasického popcornu je v nabídce také sladká varianta čokoládový a toffee popcorn, Coca Cola – malá, střední, velká, Oříšky – teplé a křupavé v paprikové krustě, Nachos, atd.

 

Bar nabídka:

Pivo Heineken

Pepsi / Mirinda / 7UP

Ice tea Broskev / Citron

Voda Perlivá / Jemně perlivá / Neperlivá

 

Cinema City a jídlo

Vlastní nápoje ani jídlo si do kina vzít samozřejmě nemůžete, kabelku ani batoh vám nikdo kontrolovat nebude, takže nějaká ta plechovka piva, nebo láhev s pitím či menší svačinka se dá do kina pronést. Měli byste ale vědět, že je to proti pravidlům Cinema City a pokud vás s vlastním jídlem, nebo nápojem uvidí obsluha, do sálu vás nepustí. Pokud máte větší hlad a nechcete se najíst popcornu, pak je v každém multiplexu Cinema City k dispozici vždy několik restaurací a fast foodů.

Pro konkrétní nabídku doporučujeme vyhledat stránky konkrétního komplexu. Ceny popcornu ani nabídku Cinema City Baru tam ale bohužel nenajdete.

 

 

 

Zdroj:

Obrázky vlastní foto, Olympia Modřice, Brno

1 thought on “Cinema City popcorn cena 2024 AKTUÁLNÍ

  1. Pingback: Nestor

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.