Kdy vytáhnout ze šatníku tričko s potiskem?

Trička s potiskem pro každého

Trička s potiskem tvoří oblíbenou součást šatníku. Většina z nás vlastní alespoň jedno. Jak takový kousek stylově nosit?

 

Kde a jak nosit tričko s potiskem

Obecně platí, že trička s potiskem se hodí na jakoukoli příležitost. Můžete si je dovolit dokonce i v zaměstnání. Alespoň pokud vás neváže striktně dress code anebo nezvolíte kousek s provokativním nápisem. Ten by mohl působit nevhodně a neprofesionálně hlavně tehdy, pokud v rámci výkonu profese přicházíte do kontaktu se zákazníky.

Nejčastěji tak triko s potiskem určitě přijde ke slovu jako volnočasový oděv. V takovém případě totiž ani trochu nevadí, že takové oblečení jednoduše „má názor“. Pokud si na to troufáte, můžete ho jednoduše vyjádřit jakýmkoli způsobem – vtipně, sarkasticky i jinak. Trička s potisky mohou být opatřena také nápisem, který zcela jednoznačně sděluje, co si jeho nositel myslí.

Obecně také lze říci, že podobný styling není vyhrazen jen mladším ročníkům. Dovolit si takové triko můžete v každém věku. Stačí vědět, jak ho vkusně kombinovat.

 

Jak trika s potiskem kombinovat

Pomyslnou sázkou na jistotu je ležérní styl tvořený džínami, mikinou a sportovní obuví. Volte spíše kalhoty jednoduššího střihu. Triko si v tomto konceptu určitě zaslouží vyniknout. Takto mohou svá trička zkombinovat dámy i pánové.

Pokusit se můžete též o elegantnější projetí, do kterého vnesete více kontrastu. Pak pro pány platí, že mohou sáhnout po saku nebo svetru na knoflíky. Dámy mají možnost džíny vyměnit i za džínovou sukni. Místo tenisek obujte podpatky. Máte-li dostatek sebevědomí na opravdu hravý a moderní look, vyzkoušejte v současné době mimořádně moderní tutu sukni.

Nebojte se ani kombinování různých motivů. A jestli se obáváte toho, že bude výsledný mix působit příliš jednoduše, můžete například zkombinovat tričko s potiskem s kostkovanými kalhotami, případně dámy se sukní. Tím zřetelně naznačíte, že spojení jednotlivých kousků je záměrné a tričko jste nevytáhli ze skříně úplně náhodou. Stejnou službu vám prokáží módní roztrhané džíny.

 

Nebaví vás nabídka v obchodech? Vyrobte si vlastní triko

V obchodech se setkáte s mimořádně širokou škálou potisků. Vybrat si můžete všeříkající nápisy, oblíbené animované postavičky nebo třeba loga populárních kapel. Někdy se ale zkrátka může stát, že vám dostupná nabídka přesto úplně nevyhovuje.

Zdroj: Vytvorsipotisk.cz

Řešení ale existuje, a to v podobě vlastního návrhu na stránkách – Vytvorsipotisk.cz. Tričko s potiskem si vyrobíte díky zadání do jednoduchého konfigurátoru. Ten obsahuje intuitivní rozhraní, kde stačí si motiv a jeho rozložení v několika krocích „naklikat“.

Jakmile budete s výsledkem spokojeni, zadáte tričko do výroby. A o zbytek už se postará firma, která zajišťuje potisk textilií. Výsledkem bude kousek přesně podle vašich představ, a navíc v nadstandardní kvalitě s vysoce odolným potiskem a z příjemného materiálu.

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.