Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/doc/www.informacezbrna.cz/www/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Závod do vrchu Brno–Soběšice 2006

Veteran Automoto Club Brno ve spolupráci s Městskou částí Brno-Sever a Brno-Královo Pole pořádá v sobotu 30. září 2006 závod do vrchu Brno–Soběšice.
Závod tento je otevřený sportovní a společenský podnik, přístupný všem osobám opatřeným platným řidičským oprávněním a majícím k dispozici automobil nebo motocykl, který lze zařadit do jednotlivých vypsaných kategorií. Je pořádán na uzavřené trati.
Závod se jede jako jízda pravidelnosti do vrchu, o umístění rozhoduje co nejmenší rozdíl dvou dosažených časů ze dvou absolvovaných samostatných měřených jízd.
Závodní tratí je část okresní silnice na ulici Kociánka (Král. Pole), Brno–Soběšice. Počíná v Král. Poli v areálu Ústavu sociální péče pro tělesně postiženou mládež Kociánka a končí v Soběšicích.

1 thought on “Závod do vrchu Brno–Soběšice 2006

  1. Zdravím ,je to sice fakt paráda ,že se pořádá tahle akce,ale nikde opravdu nikde jsem se nedočet v kolik hodin-jestli odpoledne,ráno a tak.V loni jsem jel přez púl republiky a na místě(na vleku 2 motorky)jsem už nikoho nepotkal-jen pár týpkú v hospodě…………..

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.