Nikdy nevolejte žertem o pomoc!…

Rychlé šípy varují: Nikdy nevolejte žertem o pomoc!… . Trefná poznámka k probíhající diskuzi na téma: “Právě proběhla zkouška sirén 3”. Informacezbrna dnes potřetí přinesly relevantní zprávu o tom, že v Brně něco houká.

6 thoughts on “Nikdy nevolejte žertem o pomoc!…

  1. Relevantnost informace stoupá s jejím VČASNÝM umístěním před oko váženého spoluobčana, tzn. v našem případě, objeví-li se současně s houkáním nebo dokonce až po něm, může být možná vtipná, ale svou informativní funkci docela ztrácí v přímé úměře s neskrývaně populistickým nábojem této ankety.

  2. bejbi, tak to se musím ozvat: už v nadpisu se můžeš dočíst, že “proběhla” zkouška sirén.
    Tedy informativní hodnota zůstává, naopak, a to, že se článeček objeví ještě v době houkání považuji za důkaz dobré pozornosti a ukázku soustavného zájmu o téma a veřejné dění… 🙂
    Relevantnost této informace dále stoupá s jejím OPAKOVANÝM umísťováním před oko váženého spoluobčana neboť se zvyšuje šance že prostřednictvím oka pak na několikátý pokus pronikne až k mozku a občan si položí otázku…? A o to jde také, ne?

  3. nezavání to tak trochu návykem? spíš mi šlo o to, že onoho kýženého “upozornění předem” na zkoušku sirén (které opravdu nelogicky přichází až po a budí v nás každou 1.středu v měsíci pravidelný úlek) nedosáhneme, tak proč se ho neujmout sami, z výsostné pozice mezi brněnskými weby, pak by mi dával smysl i tisícípadesátýdruhý příspěvek o zkoušce sirén, ale jsem jen prostá žena a vlastně ničemu nerozumím..:)

  4. Hlavně máš práva editovat, takže si klidně mohla včera zjistit, že dnes bude zkouška sirén, třeba na katastrofy.com a dát nám vědět.

  5. nemyslím si, že to je Téma, zkouška probíhá každou 1.středu v měsíci ve stejný čas, na tom není co zjišťovat..sirén se nelekám, ale ráda upozorním, tak zas za měsíc:)

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.