Máte děti? V tom případě Wild West City!

Necelou hodinku poklidné jízdy směrem na Svitavy,
v Boskovicích, naleznete kus docela jiného světa –
zábavný přírodní park vybudovaný v areálu bývalého pískolomu, který věrně připomíná přírodní
scenérie z dobrodružných filmů. Divoký západ ve skutečném provedení, dílo, které tu vybudovala a po
14 let provozuje skupina nadšených lidí, o kterých by se možná dalo říci, že
jsou to šílenci, kdyby… kdyby našinec nestál sám v úžasu nad velkolepými dobovými
stavbami, největším jevištěm pod širým nebem u nás a také nad prostou skutečností, že ti
chlapi v kloboucích a dívky v šatech zde skutečně žijí, spí, jedí, vaří, perou, dojí kozy a pečují o
své koně. A my, co jim tohle všechno můžeme jen závidět, sem jezdíme o víkendech se svými dětmi…

Main Street: Saloony, upomínkové předměty, scénky z Divokého západu, hry pro děti, country bály, jízdy na koních, atrakce, ubytování, živá hudba, umělý déšť (pro letní horké dny).VSTUP ZDARMA.

Amfiteater: Každý rok Vám náš amfiteátr nabízí nový program! Nové představení z dob Divokého západu protkané speciálními efekty, kaskadérskými kousky a především humorem, který je vlastní nejen dětem, ale i dospělým návštěvníkům.

Buffalo Bill's Show aréna: Show, kterou jsme pro Vás připravili, nemá v české republice obdobu. V hodinovém programu Vás čeká divoká jízda jezdců, dobytka a koní. Toto představení hrajeme také jako noční představení.

Malá scéna: V tomto zákoutí Wild Westu můžete denně zhlédnout 3 indiánské pohádky z dílny pana Vlastimila Peška.

Fort Street: Stylový saloon Four Roses – speciální drinky (Supercloumák ap.), apotheka (Dr. Quinové), žebráci, ubytování. VSTUP ZDARMA.

Střechy nad hlavou: Poskytujeme ve srubech, western hotelech, pod širákem ap.

    Sezona 2007

  • Dámy a pánové, milá dítka, tetky, babky, v letošní sezoně 2007 jsme pro vás připravili spoustu novinek a překvapení, zábavy, humoru, ale také chvíle napětí , spoustu zážitků, při kterých vám půjde mráz po zádech a možná ukápne i nějaká slza dojetí.
  • Představení Na hřbetech koní: Jedna z novinek letošní sezony bude představení, které jsme nazvali “Na hřbetech koní” .
    Toto představení se nebude odehrávat v naší rodeo aréně, jak byli mnozí z vás zvyklí, ale v divadelním amfiteatru, kterému jsme navlékli zbrusu nový kabát, který věrně připomíná scenérie divokého západu.Zde budete moci zhlédnout indiánskou drezůru koní ve volnosti, honáky dobytka a spoustu krásných cirkusových, drezurních a kaskaderských kousku a dovedností.

  • Představení na Main street: V tomto představení uvidíte jak obyvatelé westernového městečka zachází s nástroji denní potřeby a obživy divokého západu. Uvidíte mexický způsob trikového lasování, práci s kolty, práci s honáckým bičem, tanec se psem a spoustu další zábavy.
  • Malá divadelní scéna: V tomto malém zákoutí Wild Westu uvidíte tři zhruba dvaceti minutové představení z pera pana režiséra Vlastimila Pešky, ředitele brněnského divadla Radost .Toto představení je pro malé i velké a zaručujeme vám, že se budete smíchy za břicha popadat.

FOTO: red.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.