Spotřebitelský magazín Nazeleno.cz poradí, jak žít moderně a zdravě

21. července 2008 zahájil zkušební provoz internetový magazín Nazeleno.cz, který bude svým čtenářům přinášet ověřené informace z oblasti zdravého životního stylu, moderního způsobu života a úspor energií. Po vzoru řady úspěšných médií ze zahraničí přináší nejen slovní rady, ale i řadu inovativních a doplňkových funkcí. Je to přitom poprvé na českém internetu, co se dané tématice věnuje plně nezávislé a profesionální médium.
Nově spuštěný portál Nazeleno.cz je prvním spotřebitelským magazínem v oblasti moderního způsobu života, zdravého životního stylu a úspor energií na českém trhu. Je určen čtenářům, kteří chtějí žít i v moderní uspěchané době zdravě, v čistém prostředí a s čistým svědomím. Právě jim Nazeleno.cz nabízí užitečný mix návodů, komentářů a tipů, jaké možnosti se v oblasti moderního životního stylu nabízejí a jejich zasvěcené zhodnocení, zdali jsou opravdu realizovatelné a úsporné.

„Moderní zdravý a úsporný způsob života je v západní Evropě a Spojených státech velké téma, kterému se u nás nikdo profesionálně nevěnuje,“ prozrazuje Jan Morkes, šéfredaktor Nazeleno.cz a media manager společnost xBizon, s.r.o. Zaměření magazínu Nazeleno.cz je široké – od potravin, zdraví či bydlení po dopravu či dnes akcentovanou oblast úspor energií. „Poradíme čtenářům, zda má smysl uvažovat o solárních panelech, jak snížit účet za elektřinu nebo spotřebu vozu. Budeme ale psát i o biopotravinách, eliminaci zdravotních rizik v bytě nebo moderních hybridních motorech – o všem bez ideologických brýlí a fascinace ekologickými nálepkami,“ slibuje Jan Morkes.

Jde o první mediální projekt společnosti xBizon, s.r.o., která do budoucna plánuje uvedení dalších portálů z oblasti médií a služeb. „Nazeleno.cz přichází do segmentu trhu, kde chybí profesionální médium s ověřenými informacemi a nezaujatým přístupem k problematice,“ vysvětluje Kamil Gric, ředitel společnosti xBizon, s.r.o. „Jsem přesvědčen, že díky zkušenostem redakčního týmu si Nazeleno v brzké době najde širokou čtenářskou obec i silné zázemí obchodních partnerů,“ dodává.

Spotřebitelský magazín Nazeleno.cz najdete na adrese www.nazeleno.cz.

Kamil Gric

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.