Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/doc/www.informacezbrna.cz/www/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Festival ČARODĚJÁLES 2009 odtajňuje překvapení!

2.ročník „obzvláště vypečeného“ festivalu ČARODĚJÁLES se nezadržitelně blíží, proběhne na brněnské Riviéře již příští čtvrtek 30. 4.! Jedna z hvězd akce, zpěvák XAVIER BAUMAXA, předvede poprvé v Brně kromě všeobecně zažitých hitů i pecky z nové desky DESPERANTO. A k tomu si pořídil, jak právě potvrdil, pětičlenný band ve složení kytara, basa, perkuse, trubka, saxofon + samozřejmě mistrova španělka. Většina návštěvníků tak vyslechne jeho set v tomto provedení poprvé, protože běžně vystupuje sám nebo pouze s perkusistou.

Vzhledem k tomu, že počasí nám letos obzvláště přeje a je prodáno již velké množství vstupenek, doporučujeme, přestože areál je oproti loňsku o hodně zvětšen, vyrazit zavčas do předprodejů pro levnější vstupenky za 250,- Kč, na místě, pokud nebude již vyprodáno, budou za 300,- Kč. Také je tu ještě možnost získat vstupenky zdarma na Warm Up párty již tento čtvrtek 23. 4. v klubu METRO MUSIC BAR, kde zahraje skupina UNITED FLAVOUR + Djs a tři výherci održí volňásek při slosování vstupenek.


Pavel Řehoř

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.