DEN SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ Brněnského kulturního centra

Brněnské kulturní centrum po ukončení tříletého cyklu sbírání a následného knižního vydání vzpomínek Brňanů na určité části města vyhlásilo nový projekt, který má opět vtáhnout do života města co nejvíce lidí. Obyvatele i návštěvníky města organizátoři z BKC vyzvali, aby napsali, jaký pořad, jaká akce by jim udělala radost, co by v Brně rádi viděli a zažili. Ze zatím došlých námětů byly vybrány nejzajímavější náměty a ve čtvrtek 9. 6. 2005 budou Brňanům splněny při prvním Dnu splněných přání.Co všechno je připraveno? Řada překvapivých premiér. Poprvé bude pro veřejnost otevřeno podzemí před katedrálou sv. Petra a Pavla, poprvé budou moci Brňané nahlédnout do starého objektu vodárny v Denisových sadech, zcela zdarma v tento den bude zpřístupněna věž a krypta katedrály na Petrově. Dalším ze splněných přání bude i produkce provazochodce nad Zelným trhem, kterého si přála jedna ze starších obyvatelek Brna jako vzpomínku na své dětství. Den doprovodí i hudební program v altánku v Denisových sadech, návštěvníci si budou moci prohlédnout také běžně nepřístupné kapucínské zahrady. Celý den zakončí ještě jedna premiéra: poprvé se Brňanům naskytne pohled na večerní Brno z věže Staré radnice, která bude otevřena od 20.00 do 22.00 hod.

2 thoughts on “DEN SPLNĚNÝCH PŘÁNÍ Brněnského kulturního centra

  1. Naším největším přáním je, aby BKC – dříve KiC – začalo k o n e č n ě lepit naše plakáty na městských informačních plochách, pokud možno dříve, než je někdo ukradne. Děkujeme za pochopení, Magistráte.

  2. Oni jsou na nás vážně tak hodní… Děkujeme, fakt. Vtáhnout co nejvíce lidí do života města, to je krásné… Myslí to s námi upřímě!

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.