PEF začala spolupracovat se společností Apple

Provozně ekonomická fakulta (PEF) zprostředkovala celé Mendelově univerzitě v Brně smlouvu o spolupráci se společností Apple. Jedná se o první univerzitu v Brně, která zahájila tuto spolupráci. Výhody plynoucí z partnerství mohou čerpat studenti i zaměstnanci prakticky ihned.
Projekt unikátního partnerství, pod názvem „Apple on Campus“, byl uzavřen na Mendelově univerzitě v Brně koncem října 2009. PEF a s ní i celá Mendelova univerzita v Brně se tak řadí mezi první instituci v Brně, která prostřednictvím uvedené smlouvy umožňuje studentům a akademickým pracovníkům čerpat řadu výhod běžně nedostupných, zahrnujících např. slevy na produkty, poradenství a technickou podporu přímo na univerzitě.
„Uzavřené partnerství je důsledkem dlouhodobé spolupráce,“ vysvětluje Mgr. Jitka Machalová, Ph.D., proděkanka PEF. „Moderní Apple učebny, laboratoř virtuální reality i laboratoř síťových technologií CISCO slaví mezi studenty velký úspěch a poskytují jim know-how, které dosud není běžným standardem,“ dodává Machalová.
Společnost Apple se zapojí i do motivačních programů na fakultě, přinášejících odměny pro studenty s nejlepším prospěchem.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.