MISS ACADEMIA ČR 2011 je minulostí, chystá se další ročník!

  • Patnáctý ročník soutěže o „nej“ vysokoškolačku dosáhl svého vrcholu. Začínají přípravy na rok příští. Projekt dvanáct měsíců připravují a organizují studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně.

    Tématem letošního ročníku byl slogan Adělsky krásná, po čertech chytrá, který plně koresponduje s myšlenkou soutěze MISS ACADEMIA ČR. Snaží se vyvrátit, že krásná dívka nemůže být zároveň inteligentní. Dívky prošly nejprve castingy konanými v Praze a Brně a na deset nejlepších z celkového počtu 320 přihlášených čekalo v březnu finále.

    Finálový večer byl vyvrcholením celého projektu. Konal se v nově vybudovaném Kongresovém centru ve Zlíně. Několik dní dopředu bylo vyprodáno všech 480 míst. Akreditovalo se 34 novinářů a fotografů. Přítomná byla i televize RTA a univerzitní televize NEON TV, která zprostředkovávala přímý přenos celého galavečera. Ten sledovalo 3456 diváků z České republiky i ze zahraničí.

    Titul MISS ACADEMIA ČR 2011 získala dvacetiletá Pavlína Kadlecová z Podivic u Vyškova studující Sociální a masovou komunikaci na Univerzitě J. A. Komenského v Praze. I letos si veřejnost mohla prostřednictvím internetu zvolit svou MISS ACADEMIA ON-LINE. Vítězkou se stala jednadvacetiletá Markéta Břízová studující Marketing a obchod na Vysoké škole Báňské Technické univerzitě v Ostravě, která získala 3521 z celkového počtu rekordních 9586 hlasů. „V rámci patnáctileté historie MISS ACADEMIA ČR jsme překonali všechny možné rekordy. Počet hlasujících byl dokonce vyšší než v ČESKÉ MISS 2011,“ dodává manažer propagace Vít Nevřela.

    Příprava celého projektu byla časově, organizačně i finančně velmi náročná. ,,MISS ACADEMIA ČR 2011 by se nemohla uskutečnit bez štědré pomoci sponzorů a mediálních partnerů. Dále bez podpory Zlínského kraje, silného zázemí Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně a celého realizačního týmu. Všem podporovatelům chceme touto cestou poděkovat,“ uvedl jeden z manažerů projektu Marek Klos.

    Našli jsme miss, která má (s)mysl!

    Soutěž MISS ACADEMIA ČR pořádají letos již po 15. studenti Fakulty multimediálních komunikací Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně v rámci předmětu Komunikační agentura. Oslovovány jsou všechny studentky vysokých a vyšších odborných škol z celé České republiky. Její počátek se datuje již k roku 1997, kdy byla v rámci reprezentačního plesu zlínské Fakulty technologické zvolena nejmilejší studentka. Od té doby soutěž prošla mnohými změnami, její poselství však zůstává stále stejné. Nehledáme umělé ideály dnešní doby, ale dívku, která ukáže, že ke skutečnému významu slova krása patří hlavně půvab, šarm a inteligence.

    Žaneta Cvernová, manažerka PR a tisková mluvčí

    Foto: archiv soutěže

    Vítězky Miss Academia ČR 2011

    Pavlína Kadlecová

    Markéta Břízová

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.