Koncert Společná věc s Maidou Hundeling

  • Na koncertě Tomáše Pfeiffera Společná věc 4. 12. v 18.30 hodin v Besedním domě vystoupí sopranistka světového fomátu Maida Hundeling.

    Maida Hundeling je v současné době jednou z nejvýznamnějších a nejvyhledávanějších dramatických sopranistek Evropy. Její Aida před 5000 diváky ve Festspielhausu v Salcburku v roce 2009, nejnověji Alžběta ve Wagnerově Tannhäuseru v milánské La Scale to jenom potvrzují. Maida Hundeling je pravidelným hostem operních scén v USA, Německu, Rakousku, Belgii, Itálii, Norsku, Polsku a na Slovensku. Všichni milovníci krásného zpěvu by si proto neměli nechat ujít příležitost k setkání s jejím výsostným uměním. Její vystoupení v Besedním domě společně s Vodnářským zvonem Tomáše Pfeiffera tak slibuje mimořádný kulturní zážitek.

    Koncert Společná věc může oslovit, vedle nové strhující projekce vesmíru, i protiválečnou zpovědí Tomáše Pfeiffera nazvanou Homo Zabijens. Koncerty Společná věc, konané již v pátém ročníku, se tak stávají pravidelnou součástí naší kulturní scény.

    Předprodej vstupenek: prodejna Indies, Poštovská 2, info: 603 723 713

    Hana Pospíchalová

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.