Březnové číslo magazínu Legalizace právě vychází

  • Od 1. března zakoupíte nové číslo magazínu Legalizace v každém správném growshopu nebo u svého prodejce tiskovin. Můžete se těšit na rozhovor s milovníkem dekadence Milanem Šteindlerem. Zamyslíme se nad tím, jakou má u nás šanci realizace nápadu na komunitu spolupracujících šlechtitelů. Dočtete se podrobnosti o připravované novele zákona umožňující legální využití léčebného konopí a v rubrice na ostří listu jsme na toto téma vyzpovídali dva odborníky, kteří mají v novelizaci prsty – děkana Tomáše Zimu a protidrogového koordinátora Jindřicha Vobořila.

    To, že je marihuana neagresivní droga, se ví již od šedesátých let, nyní se však podíváme na vědecké vysvětlení tohoto fenoménu a nebude chybět ani pohled na to, jakých obludných rozměrů nabyl během posledních padesáti let globální systém prohibice drog. Co mají společné české filmy Poupata, Soukromý vesmír a Láska je láska? V jedné z hlavních rolí zde debutuje marihuana! Bratři Slováci se s námi podělí o zkušenosti s neutišenou represivní situací v jejich zemi a zajímavé čtení je povídka Kouř v tunellu. Podělíme se o zážitky se syntetickými kanabinoidy, které mohou být značně různorodé. V medailonku slavných se můžete dočíst o životě Marilyn Monroe a v rauši jsme si popovídali s Romanem Holým. Samozřejmě vás čeká i recept na konopnou dobrotu, tentokrát zapečené konopné těstoviny, soutěž o zajímavé ceny a mnoho dalšího!

    Dvouměsíčník nejen o konopí, jehož cílem je nezaujatě informovat o drogové problematice s respektem k lidským právům a ochraně životního prostředí si můžete nechat zasílat také přímo na vaši adresu.

    Starší čísla magazínu, informace o předplatném, soutěže, seznam distribučních míst, mapu growshopů a elektronický magazín ve formátu pdf naleznete ke stažení na stránkách www.magazin-legalizace.cz.

    Nově jsme spustili prodej knih z edice Legalizace na našich stránkách, kde máte možnost zakoupit tituly ze zakázaného světa. Více v Eshopu.

    Svobodu konopí a jeho uživatelům!

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.