Otevřou se dveře Českého rozhlasu ve Zlíně

  • Český rozhlas Brno připravil další Den otevřených dveří ve zlínském studiu. Zájemcům o prohlídku vysílacího studia a setkání s redaktory se budova Českého rozhlasu Brno ve Zlíně otevře v sobotu 15. září od 8.30 do 14 hodin.

    Zlínské studio Českého rozhlasu Brno sídlí ve funkcionalistické vile Jana Antonína Bati a návštěvníci Dne otevřených dveří tak mohou vidět kromě rozhlasového studia i rekonstruované prostory vily spjaté s historií Zlína.

    Od 9 hodin mohou být zájemci přítomni živému vysílání Písniček pro duši s Věrou Hotařovou a Pavlem Nášelem. Poté Věra Hotařová provede posluchače a návštěvníky dvěma hodinami sobotního Apetýtu. V první hodině bude hostem pořadu nejlepší tiskový mluvčí Česka za rok 2011 Ivo Mitáček. „Jak se mu daří po odchodu z Hasičského záchranného sboru Zlínského kraje a zda stíhá se dál angažovat v záchraně želv nebo deštných pralesů v Indonésii, se budu ptát tohoto sympatického muže,“ dodává autorka Apetýtu redaktorka a moderátorka Věra Hotařová. V další hodině zaměříme oblíbené Kukátko, tentokrát nikoliv do kuchyní přes telefonická spojení, ale na posluchače přímo ve studiu.

    V pravé poledne po zprávách bude následovat Blahopřání s písničkou s Karlem Hegnerem, také živě vysílané ze zlínského studia.

    Zlínské studio Českého rozhlasu Brno sídlící ve vile J. A. Bati najdete ve Zlíně na ulici Osvoboditelů 167 (za kolektivním domem).

    Alena Podlucká, Český rozhlas Brno

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.