Stránky občanského sdružení Moderní Brno

Velice pěkné a informačně naplněné stránky, dokonce mají i RSSko, takže je docela pravděpodobné, že se s odkazy na příspěvky z Moderního Brna budeme setkávat i zde. Sice nevím, co je to přesně za lidi, kteří tento server ve svém volném čase provozují, ale fandím jim.

5 thoughts on “Stránky občanského sdružení Moderní Brno

  1. Jdu takhle po našem městě okolo sedmé hodiny večerní – vše je rozkopané, rozkradené, uzavřené. Tma, bordel, socialismus. Přemnožené policejní vozy krouží hledajíc oběti. Pak mrknu na Moderní Brno a mám neodbytný pocit, že to první anebo to druhé slovo do názvu tohoto serveru rozhodně nepatří. A o tomto projektu si myslím své – Co-by-se-tak-těm-hlupákům-brňákům-dalo-ještě-naslibovat-a-nabulíkovat,-že-?
    Jak-vytáhnout-další-prachy-z-Euro-fondů-když-tady-už-není-nic.
    Letiště-stadiony-rychlodráhy-kolektory-kulturní centra-aquaparky-Olympiády, že?
    …přemýtám cestou domů, když potisící zakopnu na rozbitém chodníku, před ukradeným Vesmírem, v setmělé
    Kobližné. Ten chodník je stejný už třicet let. Rozbitý. Zaplaťpánbůh, že ho dosud neukradli. I když jak to tak v tomhle městě vypadá, dojde i na něj, možná hned po Špilberku. Howgh.

  2. Mily anonyme, kdyby jsi mne znal, tak bys vedel, ze nejsem zelena zabicka, ale nekuracka oliheň a myslim si, ze nejsi nikdo z lidi, kteri delaji zminovane stranky, protoze oni se umi aspon podepsat, coz ty nezvladas.

    Tomu druhemu bych chtel rict, ze to, ze jsou rozkopane ulice je sice pravda, ale uz snad brzo to skonci. To ze se v Brne delaji nove kolektory je nutnost, pokud chceme nejak (aspon trochu) likvidovat nase sracky a pokud nechceme, aby kvuli kazdemu novemu kabelu byla ulice zase rozkopana!

  3. Nutnost stavět veskrze chápu, ale to, co předváděj v Brně, to není stavění, to jsou jen záminky k vzájemné fakturaci nesmyslně astronomických čísel. Stačí se jen trochu dívat, co se ve skutečnosti na ulicích děje a srovnávat s tím, kolik to stojí. Těch osm slováků s bagříky, co nás tu již druhým rokem terorizují, to není činnost za desítky miliard…Také forma takřka všech staveb nemá nic společného s Evropou, pokud znám stavební zákon, mají být stavby označené, zabezpečené, ne tolik nebezpečné a pro obyvatelstvo tak nezdravé a zatěžující. Také se ve slušné společnosti podobně výrazné zásahy oznamují obyvatelstvu předem. Co se děje pod ulicemi (kolektory) to již občan nemá šanci dozvědět se vůbec – ty svině to tam utrácejí tajně. K nutnosti kolektorů a kanalizační se vyjadřovat nebudu, avšak ocenil bych, kdyby se stavělo něco, co přispěje ke kvalitě života a opravovalo to, co je rozbité.

  4. …a nebuď bláhový – jak by to mohle skončit, když se to teprve chystá: Rekonstrukce stokové sítě je proti ODSunu nádraží jen takový předkrm, no a potom ta rychlodráha, Olympiáda…uvědom si, že představitelé vládnoucí oligarchie tohoto města vlastní stavební firmy – tedy budou stavět. To, že životní úroveň brňáků je poslední dva roky katastrofální a dále se zhoršuje je zajímá asi tolik, jako tyhle naše komentáře.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.