Nejlepší knížky ve vysílání Českého rozhlasu Brno

  • Řekni mi, co čteš je jedna z nejoblíbenější rozhlasových soutěží na Moravě. Březen už mnoho let slavíme jako měsíc knihy. Český rozhlas Brno proto připravil ve spolupráci s pětadvaceti knihovnami v Jihomoravském a Zlínském kraji pokračování soutěže Řekni mi, co čteš. Letos budou posluchači hádat autora knihy podle ukázky z oblíbených audioknih rozhlasového vydavatelství Radioservis. Úryvek z audioknihy uslyší každý všední den od 17. do 28. března ve vysílání a na internetových stránkách brno.rozhlas.cz.

    Soutěžní ukázka zazní v ranním a dopoledním vysílání a již odpoledne vyhlásíme vítěze. Každý den budou dva výherci. První ze soutěže z vysílání a pošle svoji odpověď sms zprávou, a druhý, který si úryvek poslechl na našem webu a svoji odpověď zaslal na e-mailovou adresu: souteze@bo.rozhlas.cz.

    „V minulých letech nám ukázky do soutěže natočili posluchači nebo pracovnice knihoven. Letos jsme sáhli do bohaté nabídky našeho sesterského vydavatelství Radioservis, a tak uslyší naši posluchači četbu v provedení předních českých hereček a herců. Audioknihy užité v soutěži budou odměnou pro výherce,“ říká k novince v tradiční soutěži ředitel Českého rozhlasu Brno Jaromír Ostrý.

    Kromě již zmíněných audioknih z Radioservisu získají výherci i poukázky do welness centra a knihy. Přesné informace o soutěži zazní ve vysílání Českého rozhlasu Brno a budou také na webových stránkách brno.rozhlas.cz a letácích ve spolupracujících knihovnách.

    Soutěž podporují obecní, městské a krajské knihovny v Jihomoravském a Zlínském kraji. Jsme rádi, že si s námi „zavysílají“ především knihovny v Babicích (okres UH), Boršicích u Buchlovic, Boršicích u Blatnice, Boskovicích, Brně, Dolních Kounicích, Holešově, Hrušovanech u Brna, Kroměříži, Kunštátě, Lanžhotě, Letovicích, v Mokré-Horákově, Nivnici, Oslavanech, Otrokovicích, Rosicích, Slavkově, Suché Lozi, ve Štítné nad Vláří, Velkých Pavlovicích, Vyškově, Zlíně a Židlochovicích.

    Děkujeme našim partnerům oblíbené rozhlasové soutěže Řekni mi, co čteš Českého rozhlasu Brno, a to mobilnímu operátorovi Vodafone, vydavatelství Radioservis a Knihovně Jiřího Mahena v Brně.

    Alena Podlucká

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.