Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/doc/www.informacezbrna.cz/www/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Premiéra hry Bahňáci

  • Divadlo II. pád v režii Terezy Lexové chystá průzkum mezilidských vztahů na motivy hry Kobo AbéhoPřátelé. Premiéra proběhne 22. 2. ve 20:00, a to na domovské scéně divadelního souboru II. pád ve sklepních prostorách Cafe Soma.

    Představení Bahňáci, které čerpá svůj materiál ze samotných členů, se bude po dobu 75 minut zabývat problematikou lidských vztahů.

    Málokdy k vám výčitky za nezřízenou samotu proniknou na přeplněném, fotbalovém stadionu. Pochyby nechodí po stejných cestách, jako Přátelé. Paradoxně se pochyby a výčitky za vlastní rozhodnutí objevují v čase, který jste chtěli věnovat těm jediným, správným věcem: fotbalu a pivu. Tak má trávit čas kovaný Bahňák.

    Jak hluboko je možné sestoupit do svého světa, světa plného sociálních neúspěchů, oplocen svým bytem, než samotná láska zalomcuje vaší klikou? Láska vůbec není slepá. A krade.

    Představení bude v souladu se slibem II. pádu hráno zadarmo. Proto je vhodné si místo zarezervovat na emailu – rezervace.druhypad@gmail.cz. Cena vstupného – suďte sami!

    Jakub Kadlec a Tereza Lexová

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.