Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/doc/www.informacezbrna.cz/www/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

PŘEDÁNÍ PETICE VE VĚCI „BYTOVÉHO DOMU WILSON“

Tisková zpráva petičního výboru petice Wilson – Rádi bychom Vás touto cestou pozvali na petiční podpisovou akci proti výstavbě komerčního bytového domu Wilson, která se bude konat ve středu 20. června od 13:30 na nádvoří radnice MČ Brno-střed, Dominikánská 2, Brno. Občané zde budou moci svým podpisem vyjádřit nesouhlas s plánovanou výstavbou šestipodlažního bytového domu Wilson v centru Masarykovy čtvrti. Kromě zastavení realizace výstavby domu Wilson petice žádá zainteresované instituce, aby v této cenné lokalitě podpořili a zrealizovali funkční výstavbu, která bude sloužit výhradně potřebám občanské vybavenosti a zejména nekomerčním účelům (Volnočasové centrum pro juniory a seniory, parková a hřišťová úprava, drobné služby) a to nejen obyvatelům Masarykovy čtvrti, ale vzhledem k snadné dostupnosti oblasti MHD také všem Brňanům. Na problém se budeme snažit upozornit také rozdáváním letáčků s dalšími informacemi, reflexními vestami a vlaječkami s webovými stránkami petice Wilson!

Krátce po zahájení schůze zastupitelstva ve 14:00 hod chceme petici předat politickým představitelům MČ Brno-střed. V současnosti petici podpořilo již více než 1300 občanů a nadále pokračuje.

Za petiční výbor petice Wilson Denisa Sobková

1 thought on “PŘEDÁNÍ PETICE VE VĚCI „BYTOVÉHO DOMU WILSON“

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.