Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/doc/www.informacezbrna.cz/www/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Kryštof, NO NAME, CITRON sehrají na slavkovském bojišti bitvu o přízeň diváků

  • Populární kapely nebudou chybět na dvoudenním hudebním festivalu v Žatčanech u Brna. V obci, kterou prochází hranice slavkovského bojiště Bitvy tří císařů, můžete zažít dva dny zábavy, dobrého jídla, pití, ale především skvělé hudby. O tu se ve dnech 29.–30. července (pátek-sobota) postarají kapely Kryštof, No Name, Citron a řada dalších…

    Areál se nachází pouhých 15 minut od Brna a je snadno dosažitelný MHD, vlakem nebo autem. Pro návštěvníky festivalu bude opět připraveno kompletní zázemí pro dvoudenní pobyt, včetně stanového městečka (spaní ve vlastních stanech), sociálního zázemí, parkoviště a areál bude snadno přístupný i zdravotně handicapovaným. O pestrý výběr jídla a pití nebude nouze díky partnerským firmám dodávajících nápoje a občerstvení. Těšit se můžete také na koktejlový bar a barmanskou show od společnosti Cocktailshow!

  • Pátek 29. července: KRYŠTOF

    Kryštof je jedna z nejúspěšnějších českých kapel současnosti. Debutové album Magnetické pole vydali v roce 2001, dveře na českou hudební scénu jim ale otevřela průlomová píseň Lolita. Rok po své prvotině Kryštof připravili druhou desku Song Obchodník s deštěm, a ta vynesla ostravsko-havířovské partě ocenění Píseň roku. Je proto jasné, že všechny hity, kterými Richard Krajčo a kapela KRYŠTOF potěší návštěvníky festivalu, nejde spočítat na prstech jedné ruky. Bohatý program v pátek doplní trio instrumentalistů Kulturní úderka, sestava Lidopop nebo Tokamak.

  • Sobota 30. července: NO NAME, CITRON, SALAMANDRA…

    Na páteční program naváže rockovější sobota: legenda české hardrockové a metalové scény, ostravská skupina Citron a jeho leader Radim Pařízek, se chystají do Žatčan, aby potěšili své dlouholeté fanoušky. Kapela, která má na svém kontě vítězství ve Zlatém slavíku, tři zlaté a jednu platinovou desku a přes milion prodaných nosičů zahraje na festivalu známé hity i nové pecky z posledního alba Bigbítový pánbů. Sobotní podium bude patřit také skupině Dragon – jejich originální písně dokážou strhnout publikum svou energií, vtipem a lehce nadrzlými texty. TRAKTOR, rocková formace, která brázdí československé rockové vody již desátým rokem, vydala letos v květnu nové album – novinky mapující desetileté období činnosti kapely představí fanouškům na OPEN SUN FESTU.

    No Name: jediný koncert v průběhu léta

    „Na festivalu se chtějí lidé bavit a zpívat, takže nevynecháme největší pecky, jako Ďakujem, že si, Žily, Ty a tvoja setra, Čím to je…“,říká o chystaném vystoupení v Žatčanech kapela NO NAME. Pro festival je každopádně pocta, že si slovenští hudebníci vybrali jako svoje jediné vystoupení na jižní Moravě právě OPEN SUN FEST.

    Jednodenní vstupenka stojí 250 korun, dvoudenní 400 korun.

    Šárka Robešová

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.