Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/doc/www.informacezbrna.cz/www/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Nepropásněte Cannafest, mezinárodní konopný veletrh. Začíná už za pár dnů…

  • Mezinárodní konopný veletrh Cannafest se bude letos konat již počtvrté. Tentokrát se v prostorách Výstaviště Incheba v Praze Holešovicích uskuteční ve dnech 8. – 10. listopadu 2013.

    Návštěvníci se mohou těšit na více než 160 vystavovatelů z 19 zemí světa, kteří zde budou prezentovat nejnovější trendy na trhu s konopím. Zastoupeny zde budou především přední výrobci pěstební techniky či hnojiv, nejlepší šlechtitelé konopných semen, výrobci textilií i kosmetiky, představí se všechna nejznámější média zabývající se konopnou osvětou, dále nejrůznější instituce sdružující firmy využívající konopí jako přírodní zdroj nebo bojující za legalizaci či využití konopí v medicíně. Samozřejmostí je účast předních growshopů nejen z České republiky, pestrou nabídku rozšíří rovněž firmy nabízející vaporizéry či jiné kuřácké potřeby.

    Nedílnou součástí třídenního veletržního dění je také odborná konference a doprovodný program. Návštěvníci se mohou těšit na odbornou konferenci, v rámci které vystoupí například prof. Lumír Hanuš, přední odborník na výzkum léčebného konopí. Z USA zavítá Steve DeAngelo, provozovatel nejrozsáhlejší legální banky léčebného konopí na světě a jeden z největších světových konopných aktivistů. U nás je Steve DeAngelo známý z dokumentárního seriálu Weed Wars, který uváděl Discovery Channel i mnoho dalších pozoruhodných osobností…

    V rámci doprovodných programů stojí za zmínku rozsáhlé výukové dílny Konopa se zaměřením na potenciál konopí jako přírodního zdroje. K dispozici bude i nabídka relaxu v podobě uvolňující konopné masáže. Samozřejmostí je již tradiční Rolls & Smoking Chillout Zone s živými DJs či doprovodná stage se zábavným programem po celé tři dny veletrhu. V loňském roce se s velkým úspěchem setkala Vapo Lounge, která nabídla návštěvníkům možnost vyzkoušet si jednotlivé druhy vaporizérů od předních výrobců. Ani letos tomu nebude jinak.

    Po všechny tři dny bude návštěvníkům k dispozici tradiční Cannafest kino. To letos uvede mimo jiné aktuální dokument Weed zaměřený na problematiku využití marihuany k léčebným účelům. Novinkou letošního ročníku bude dětský koutek, který nabídne zázemí kojícím maminkám i rodičům s malými dětmi.

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.