Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/doc/www.informacezbrna.cz/www/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Výluka tramvají v ulici Vídeňské

Z důvodu opravy kolejí a komunikace na mostě přes řeku Svratku bude od 5:00 hodin v sobotu 23. července nepřetržitě do 15:00 hodin v neděli 24. července 2011 vyloučena tramvajová doprava v úsecích Poříčí – Ústřední hřbitov a Poříčí – Krematorium. Linka 2 bude po dobu výluky rozdělena na dva úseky:

  • Židenice, Stará osada – Václavská a dále odklonem na Mendlovo náměstí;
  • Ústřední hřbitov (hlavní vstup) – Modřice.

    Linka 5 pojede po dobu výluky pouze v úseku Štefánikova čtvrť – Mendlovo náměstí.

    Linka 6 pojede v úseku Moravské náměstí – Krematorium odklonem ve směru do Starého Lískovce ulicemi Rašínovou – Masarykovou – Renneskou, v opačném směru do Králova Pole ulicemi Renneskou – Benešovou – Rooseveltovou.

    Náhradní doprava ve vyřazeném úseku bude zajištěna mimořádnou autobusovou linkou x2 na trase Mendlovo náměstí – Poříčí – Celní – Ústřední hřbitov (přestup na linku 2 směr Modřice) – Ústřední hřbitov-smyčka. Autobusy linky x2 pojedou v obou směrech mezi zastávkami Poříčí a Nemocnice Milosrdných bratří po objížďkové trase ulicí Poříčí – přes Novosadský most a ulicí Polní. Na této objížďkové trase autobusy linky x2 zastaví také na zastávce Vojtova, kde bude možný přestup na/z tramvají linek 6 a 8.

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.