Vzhůru Farinovou zatáčkou

Z důvodu konání tradičních automobilových závodů VZHŮRU FARINOVOU ZATÁČKOU bude v sobotu 25. června 2011 v době od 8:30 přibližně do 17:00 hodin vyloučen provoz veškeré dopravy v úseku mezi zastávkami Kohoutovice, hájenka a Stará dálnice.

Autobusová linka 50 bude po dobu výluky odkloněna v obou směrech v úseku Kamenný vrch – Stará dálnice přímo expres přes Bosonohy a Veselku, čímž vynechá zastávky Jírovcova, Pavlovská, Talichova, Bellova a Kohoutovice, hájenka (v úseku Kamenný vrch – Kohoutovice, hájenka ji nahradí níže uvedená odkloněná linka 52).

Autobusová linka 52 bude po dobu výluky odkloněna v obou směrech v úseku Kohoutovice, hájenka – Stará dálnice přes zastávky Bellova – Talichova – Pavlovská – Jírovcova – Kamenný vrch (zastávka zřízena na ul. Chironově u křižovatky s ulicí Petra Křivky) a přímo expres přes Bosonohy a Veselku.
Z důvodu prodloužení jízdní doby a změny oběhů vozidel na lince 52 budou dne 25.6. změněny také garantované odjezdy zajišťované nízkopodlažním vozidlem oproti běžnému jízdnímu řádu.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.