It’s not too late

Ve čtvrtek večer proběhlo po celém civilizovaném světě něco, čemu tady bohužel asi jen málokdo rozumí. Všichni chytří lidé se spojili, aby poukázali na možný konec světa.

5 thoughts on “It’s not too late

  1. ….To nepochopím jak to u tech GREENPEACE chodí…vylezt na eiffelovku z takovým množstvím reklamních materialu…kam se hrabe vozíček s plakatama na citadelu..:-)))

  2. To , že GREENPEACE vylezli na tour Eiffel mne vůbec nepřekvapilo , protože oni lezou všude a hlavně to umí , ale , že jsme my v tuto dobu svítili všude jak přiblblí a mlčeli jsme , to svědčí o něčem v tomto shnilém státě! Ale je jaký pán , takový kmán.

  3. Tak ja si myslím , že je to ta povaha našeho národa , žádná jednota nebo vůle do něčeho se pouštet – joo kdyby někdo řek vypnete doma na pět minut elektrospotřebiče dostanete za to dvě kila , viděl bys , někteří by to protáhli i na deset minut.Z techto a jiných důvodů bylo naše malebné Česko pokorné Habsburgům,fašistům,komunistům a ted Západu…vzdavám hold všem co za neco takto bojují..GREENPEACE obzvlášt ..jcou to machři…

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.