Warning: sprintf(): Too few arguments in /www/doc/www.informacezbrna.cz/www/wp-content/themes/covernews/lib/breadcrumb-trail/inc/breadcrumbs.php on line 254

Konference „Aktivní rodičovství” zaznamenala úspěch

V sobotu 24. října se uskutečnila veřejná konference „Aktivní rodičovství” na Fakultě sociálních studií Masarykovy univerzity v Brně.
Tato tematicky ojedinělá akce byla zaměřena na alternativní přístupy k rodičovství a zaznamenala úspěch.
O kontaktním rodičovství mluvila Bora Berlinger, překladatelka knihy „Koncept kontinua“, která následně vedla i workshop o bezplenkové komunikační metodě.
Na přednášce Petry Sovové, spoluzakladatelky „Hnutí za aktivní mateřství”, která pojednávala o současných možnostech přirozených porodů v České republice se rozpoutala vášnivá debata mezi odborníky a rodiči s osobním prožitkem.
Ctěný host americký antropolog Joseph Sheppherd nám přiblížil život rodičů a dětí v afrických zemích a jejich značně odlišný pohled na výchovu dětí.
I poslední přednáška o citlivém tématu očkování dětí v podání Martiny Suchánkové a Caroline Kovtun z občanského sdružení Rozalio měla stále obrovskou účast okolo stovky lidí.
Na konferenci celodenně probíhalo několik workshopů a jedním z nejzábavnějších bylo zkoušení „těhotného břicha“ pro muže.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.