Naprosté selhání Technických sítí, situaci řeší INFORM

Pracovníci INFORM zahájili provádění údržby sloupů veřejného osvětlení a dalšího městského
mobiliáře v Brně. Důvodem jsou stížnosti a podněty občanů, kterým se nelíbí sloupy, dopravní
značky a rozvaděče polepené samolepkami a plakáty. Peníze z rozpočtu, které jsou na
pravidelnou údržbu určeny, mizí neznámo kam. Údržba sloupů byla naposledy prováděna v čase
těsně před posledními komunálními volbami, před tím v roce 2003. Připravujeme podrobnosti.

23 thoughts on “Naprosté selhání Technických sítí, situaci řeší INFORM

  1. HAHA HEHE HOHO HUHUUUU! tak to jsem se hodne dlouho tak dobre nezasmal! Vy ze se starate o sloupy VO? 😀
    Jestli se (slecno) nepletu, tak vy ste byli jedni z tech kteri polepili vse co se dalo, takze jestli ted ze par sloupu ocistite, tak tim akorat napravujete co ste udelali, rozhodne se tim ale nechlubte. JOHOHO! fakt ftipny…..

  2. Odstraňování samolepek

    Vážené voličky a voliči. Součástí moji kampaně byla i samolepka, která měla být vylepována na legální výlepové plochy a na sloupy se světelnou signalizací se sloganem nabádajícím k přecházení na zelnou. Stalo se ale, že se dostala do nepovolaných rukou a objevila se na místech, kde se nikdy objevit neměla : mramorové obložení domů, čekárny MHD, poštovní schránky. Firmě Inform, která legální výlep zalištovala, jsem dal pokyn k odstranění černého výlepu a sám jsem několik desítek samolepek odstranil. Pokud budete mít možnost, pomožte mi také s odstraňováním.

    Jak se to dělá? Samolepky jsou papírové a těžko se stahávají. Přesto se pokuste z velmi hladkých (sklo) a velmi hrubých (stavební kámen) nálepku odstranit pomalým odlepováním vcelku. Pokud to nejde, strhněte jen část, která se odstranit dá a tím porušíte hladký povrch samolepky. Zbytek navlhčete (mechanickým rozprašovačem s vodou, vlhkým hadrem) a po pěti minutách odškrábejte například plastovou škrabkou na autosklo. Případně postup opakujte. Děkuji za pochopení.

    Mojmír Vlašín, bývalý kandidát na senátora

    zdroj: http://vlasin.cz/

  3. Ano, kdyz to podate takto je to o necem jinem, nez kdyz inform napise ze dela praci za nekoho jineho. Btw. necht si inform sahne do svedomi a popremysli zda on sam nektere ty nalepky na tyto mista sam nevylepil…. Takze jak to chapu ja, nalepky se odstranuji aby nevznikla negativni kampan proti panu Vlasinovi, popr. aby nebyl pokutovan, ne tedy z dobre vule informu.

    P.S.
    Osobne proti informu nic nemam ale nektere veci panove radi vykladaji jim vyhovujicim zpusobem.

  4. každopádně je zjevné, že sloupy nikdo nečistil od voleb – je to něčí náplň práce, nebo snad ne?

  5. Takže už to chápu: občané se při údržbě města budou střídat a brigádnicky realizovat vše, co doposud zajišťovali placení správci – ti naopak od nynějška budou zajišťovat náplň činnosti golfových hřišť…asi.
    Občané se budou střídat jako řidiči tramvají i revizoři, budou si sami vyměńovat prasklé žárovky u pouličních lamp, budou svépomocí třídit a odvážet odpad a o sobotách a nedělích s kolečkama a lopatou opravovat stadióny…když se nám to tu s údržbou sloupů tak pěkně rozběhlo…

  6. Mým podnětem je pokuta pro Boby Centrum, Flédu, Favál Perpetuum a Mersey, protože tvoří 90% černého výlepu cíleného na sloupy, dopravní značky a rozvaděče. Jsou-li polepené streetartovými nekomerčními samolepkami, v případě značek na ZADNÍ straně, je mi to srdečně jedno až milé.

  7. SCHIZOFRENIE NEBO POUHÝ PARADOX?

    LŽE SI INFORM DO KAPSY?

    Pracovníci INFORM zahájili provádění údržby sloupů veřejného osvětlení, jiných sloupů, dopravních značek a rozvaděčů. Jedním z načerno vylepených plakátů jse plakát na akci DRUNK & GO PARTY, který se na stránkách INFORMu objevuje v pravém sloupci nadepsaném Reklama.

    Pracovníci INFORM, kteří zahájili provádění údržby sloupů veřejného osvětlení, jiných sloupů, dopravních značek a rozvaděčů by mohli při této práci zpracovat statistiku, kdo je největším černým lepičem v Brně. Vyhrálo by Boby Centrum? Fléda? Favál? Perpetuum? Osobně sázím na Mersey. Škoda, že na výsledku až tak nezáleží.

  8. pane K!, z vámi uvedeného vyplývá, že INFORM má prsty v lecčems – může zřejmě také za invazi do Iráku, stojí za akcí “DRUNK & GO PARTY”, pravděpodobně má na svědomí Černobylskou havárii, polepené město samolepkami s Vlašínem, celou Černotu, neúspěch ODS v Brně a bůhví co ještě…

  9. Pane ma (RKU? A.?), ze mnou uvedeného V ŽÁDNÉM PŘÍPADĚ NEVYPLÝVÁ, ŽE INFORM MÁ PRSTY V LECČEMS – NEMŮŽE ZA INVAZI DO IRÁKU, NESTOJÍ ZA AKCÍ “DRUM & GO PARTY”, ale nepochopitelně podporuje černé lepiče zveřejněním reklamy na tuto akci na svém webu, NEMÁ NA SVĚDOMÍ ČERNOBYLSKOU HAVÁRII, pravděpodobně ani MĚSTO POLEPENÉ SAMOLEPKAMI S VLAŠÍNEM, rozhodně žádnou ČERNOTU a už vůbec ne NEÚSPĚCH ODS V BRNĚ … přečtěte si prosím můj druhý příspěvek z 10.ledna ještě jednou a pozorně.

  10. Jinak ovšem DÍK INFORMu za čištění města… ještě že aspoň oni, když už se o postih černých lepičů nestarají kašpárci z MP.

  11. P.S. Reklama na kulturní akci na tomhle webu nemá nic společného s dalšími formami propagace, které brněnský promotér před akcí zvolí. Černý výlep – jak bylo dokázáno – volí promotéři z nedostatku možnosti si plakátovací reklamu za dostupných podmínek koupit.
    Za což, jak rovněž známo, může jistý židenický darebák a jeho bratranci.

  12. Darebák jsi Marku Adámku ty a Tvůj kumpán Jiří Klestil. Už se to brzy veřejně dokáže.

  13. A hleďme, někdo tu ke mně hovoří! A vzteká se a zuří! Copak jsem zase provedl?
    P.S. doufám pane že jste kvůli mně nerozmlátil klávesnici 🙂 asi jo, že jo

  14. Sice mne celá věc opravdu vůbec nezajímá, ale můj názor je takový, že mi více vadí schválně potrhané plakáty rozházené všude po okolí, což rozhodně dělá/dělal někdo z města pro peníze. To že lidi co dělají plakáty na Boby ve velikosti, že už by se pomalu nevešly ani na bilboard a snaží se je lepit měsíce před akcí všude, mi taky hodně vadí. A rozhodně si nemyslím, že za to může někdo z informu. Taky mi vadí, že na celém obřím kruhovém panelu (jaký jsem teď viděl u Lužánek), nevím jak se odborně jmenuje, i s tou hnusnou nádstavbou nahoře, visí jen reklama na MP. Přinde mi to jako cílená forma čerpání peněz z pokladny města mimo město k pár lidem, kteří jsou v celé věci namočení minimálně stejně, jako Inform. Ten aspoň dal možnost, kde se o celé věci dá mluvit.

  15. A vzhledem k tomu, že nejsem z Informu, i když si to leckdo možná myslí, snad mohu říct i to, že plakáty do města patří, jsou ve všech velkých městech (nejen v ČR), kde se něco děje. Mnohem víc než načerno vylepený plakát na kulturní akci, mi vadí legální, leč po grafické stránce velmi hnusný plakát na slevy v nějakém pitomém velkoobchodu s lacinou elektronikou, který supluje značky u silnic.

  16. A město Brno, které se furt holedbá, jaké je univerzitní, by si mělo šáhnout na nos a zeptat se, co pro kulturní vyžití mladých skutečně dělá. Na příklad v porovnání s tím, kolik peněz hrne do podniků, kde tak akorát dělají firemní představení. Někdy mi opravdu připadá, že se snaží spíše na kultuře pro mladé vydělat = vybíráním poplatků a nucením kupovat drahé reklamní plochy. Opravdu mi velmi vadí, kolik peněz z kultury ve městě Brně teče mimo Brno, místo aby zde zůstávaly a kolovaly mezi brňáky.

  17. P.S. pochytejte vsechny ty ” Vajčnery” a jim podobné ( Rengl a spol. ) a budeme bez černého výlepu….DS

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.