Právě teď: likvidace zahrádky na Dvořákově ulici

Právě nyní dochází za asistence strážníků k demontáži letní zahrádky před kavárnou EXIT na rohu ulic Beethovenovy a Dvořákovy. Povolaní dělníci demontují konstrukci a nakládají dřevěné části zahrádky do připraveného automobilu a odvážejí.
Majitel, cizinec, který byl dlouhodobě nepřítomen, se zlobí – zřejmě omylem nezaregistroval vyhlášku, díky které je letos v Brně prý lepší postavit stolky a židličky na špinavý chodník a je zakázáno stavět jakákoliv dřevěná či jiná pódia a konstrukce nebo květinovou výzdobu.

9 thoughts on “Právě teď: likvidace zahrádky na Dvořákově ulici

  1. Víc a víc mám pocit policejního státu…a ze strážníkú městské policie začínám mít strach…

  2. kdyz “omylem nezaregistruji” zakon o vrazde, tak jsem taky z obliga? cim dal casteji mi tento web pripomina weby anarchistu, kteri maji dojem, ze kdyz je zakon idiotsky, pak je beztrestne ho porusovat. Tak to bohuzel neni…

  3. Tady nejde o zákon, nýbrž o obecní vyhlášku. Vyhlášku, která bezprecedentním způsobem zasahuje do svobody podnikání a v rozbagrovaném špinavém centru Brna zaráží svojí absurditou a zavání socialismem.

  4. kombajne, nejde o to hned ho porusovat, ale trebas nekde jen upozornit. Ja si treba myslim, ze ruseni teto zahradky je nesmyslne. V Exit cafe jsem sice nikdy nesedel, ale bzt ynavenz turista, uvitam jakoukoliv moznost si chvili sednout do stinu a myslim, ze to podium nebylo az tak zvysene. Tobe tento web muze pripadat anarchisticky, protoze neni za kazdou cenu podlezavy. Navic tady mas moznost rict, ze nesouhlasis. Ja s nekterymi nazory tady taky nesouhlasim.

  5. A jak se tak koukam na ty fotky, myslim, ze pro Brno by bylo lepsi, mit vsude misto aut jen zahrádky s květináči. Zákazy jsou ale snadné. Stačí je sepsat, podepsat a dát na měsíc na úřední desku.

  6. Tak to je teda ěpica , to se zase něco někomu povedlo , jistě v pracovní době. Rád bych věděl kdo to je , protože se vůbec nestará o to , o co se starat má. Je vidět , že nemá co dělat a vymýšlí jen ptákoviny! Co je horší , za moje – naše peníze z daní !!! Do tří vteřin bych ho propustil a dal mu jenom jednu možnost , na pět let pracovat na živnostenský list a poctivě makat když je to tak lukrativní. Po pěti letech by mohl jít pouze do podniku jako řadový zaměstnanec , aby ho zase nenapadlo vrátit se do státní sféry. Brno je po 18.00hod. vesnice a Harlém. Není kam jít a to málo co tu je se zruší , zlikviduje. Tomu expertovi nedošlo , že každý soukromník za vše platí pořádný krupon , že se plní kasa z daní, asi Brno má hodně a nepotřebuje předzahrádky s pohostinstvím , které navíc překryjí a schovají díry , hrboly , špínu a bordel v ulicích města. Brňák a turista to jsou Marťané o které není zájem. Každá vesnice se snaží nalákat turisty a my to málo co horko těžko vzniklo a udrželo se , zlikvidujeme.
    Asi tyto ptákoviny ten člověk vymýšlí v pracovní době a nestará se o co se má starat. Je to totiž byznys , soukromé podnikání a o úspěchu rozhoduje majitrl a hosté , nikdo jiný. ten jiný má vytvořit takové podmínky pro podnikání , aby vzkvétalo , aby se řádně platily úměrné daně , aby se všichni měli dobře. Závist , lenost a neschopnost , to jsou vlastnosti , kterými řídící přímo vzkvétají , toto je výsledek a my všichni tupě hledíme a mlčíme. Přeji dobrou mysl a nashledanou v lepších časech.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.