Sázej duby v Brně

Tak se jmenuje jednodenní sázení stromků, které proběhne 18. dubna od 9 hodin na Palackého vrchu v Brně. Sázení je pořádáno v rámci programu Akce příroda pod hlavičkou Hnutí Brontosaurus ve spolupráci s Lesy města Brna.
Akce je určena široké veřejnosti (včetně dětí) a jejím hlavním cílem je vysázení dubového hájku čítajícího dvě stě sazenic. Kromě práce však na účastníky čeká i zajímavý program složený z her i povídání o stromech. “Chtěli bychom, aby si lidé ke stromům vytvořili bližší vztah. A velmi příjemnou cestou je právě vysázení mladého dubu.”, podotkla jedna z organizátorek Eva Krásenská.

Akce potrvá do brzkých odpoledních hodin a koná se za každého počasí. Přihlášky zasílejte na emailovou adresu stromy@akcepriroda.cz.

Akce Příroda je program Hnutí Brontosaurus, který se zaměřuje na dobrovolnickou pomoc přírodě. Spojuje užitečnou práci se zajímavým zážitkovým programem a umožňuje zejména mladým lidem poznávat nová místa a lidi s podobnými zájmy. Více informací naleznete na webových stránkách www.akcepriroda.cz.

Eva Krásenská

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.