“Světový pochod” podporuje i rodina Baracka Obamy

Světový pochod za mír a nenásilí se zalíbil i babičce současného amerického prezidenta Baracka Obamy. Sarah Onyango Obama souhlasí s myšlenkami, které “Světový pochod” prosazuje. Tvrdí, že má velmi podobné názory se svým vnukem, který podporuje dialog a jaderné odzbrojení. Myšlenky “Světového pochodu” se líbí i papeži Benediktovi XXVI., který přijme jeho delegaci 11. listopadu 2009, kdy bude pochod procházet Vatikánem. A podpory “Světového pochodu” ze strany známých osobností dennodenně přibývá. Nově se k myšlenkám “Pochodu” přihlásila například australská herečka Cate Blanchett, její americká kolegyně Jane Fonda či herec Martin Sheen.
V rámci “Světového pochodu” za mír a nenásilí vznikne unikátní záznam o průběhu celé akce z dílny několika předních světových filmařů. Výsledkem by mělo být hned několik filmových žánrů od dokumentu až po tzv. docu-fiction. Vzniklý dokument poté mají filmaři v úmyslu představit na mnoho mezinárodních filmových festivalech. Součástí skupiny filmařů bude například Julia Vargas, Gabor Dettre, Eduardo Gozalo, Hitesch Gusani či syrský filmař Maher al Sabbagh. V případě, že budete mít zájem se připojit do této jedinečné skupiny mezinárodních filmových es, prosím, kontaktujte nás.
V rámci “Pochodu” postupně procestuje stovka účastníků více než 160 000 kilometrů. A i Česká republika bude mít v této skupině svou reprezentantku, kterou bude jednatřicetiletá Lucie Fialová. Kdo chce základní tým v jeho dlouhé cestě podpořit, může mu “darovat“ kilometr z “Pochodu.” Jde o finanční přispění na cestu týmu v přepočtu na jeden kilometr. Na stránkách “Světového pochodu” stačí vyplnit pouze jméno, případně kontakt a konkrétní finanční částku rovnou převést za pomoci platební karty.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.