Výkop na ulici Kozí zeje prázdnotou

Nedávno jsme vás upozornili na začátek stavby na Kozí ulici. Přesněji řečeno dne 18. 1. 2007. Kolega z redakce si stěžoval na zabezpečení stavby, která je neoddiskutovatelně minimálně ze tří čtvrtin obehnaná pouze výstražnou fólií. Představte si, že od té doby se ve výkopu nestalo vůbec nic. Pouze díra zeje dál.Odmyslíme li si fakt, že není jedno, jestli bydlím na stavbě o týden déle, zajímavou informaci mi včera předal ex spolužák, který se se svojí firmou účastní prací na kolektorové síti: “Potřebovali zřejmě městu fakturovat”..

Takže nová otázka do primátorova portálu zní: ” Vážený pane, dovolte abychom se zeptali, zda město v souvislosti se zejícím výkopem na Kozí ulici už hradilo nějaké faktury a v jaké výši”. Děkujeme.

26 thoughts on “Výkop na ulici Kozí zeje prázdnotou

  1. Dnes tam poslali šest cikánů s krompáčema, tvoje kritika zřejmě zabrala. Kopou tu rekonstrukci až se z nich práší!

  2. Je-li delka ohraniceni vykopu vetsi nez 50m musi v noci oploceni opatreno cervenym vystraznym svetlem na pocatku a na konci vykopu, viz. vyhl. 324/1990 Sb. , 636/2005, 601/2006, 591/2006.
    Pokud mate jakekoliv pochybonsti podejte podnet oblastnimu inspektoratu bezpecnosti prace (v Brne sidli na ulici Milady Horakove 3) viz. http://www.suip.cz

  3. Jo dnes se nemaká. bagřík se za celou dobu ani nehnul. Přivezli záchodek a maringotka bez značek a světel se zvolna mění v pojízdnou plakátovací plochu na nejlukratibvnější ulici v Brně.

  4. S.-…, pošli tam ten podnět ty. Já nemám love ani na papír do tiskárny… natož na poštovné.

  5. O víkendu se rovněž nemaká. To je samozřejmé – specialisté provádějící tak náročnou činnost jako jsou výkopové práce podávají nejlepší výkony jen když jsou velmi dobře odpočinutí. O víkendu NE!
    To jen ve zpátečnickém Rakousku a v té Unii se snaží provádět stavby zatěžující život obyvytelstva co nejrychleji – kupř. ve třísměnném provozu. Kam bychom se hnali, když tu můžeme být až do září.

  6. pozor – ale dnes (v sobotu) se pracuje – min. 4 jižané již od samého rána v horní části výkopu!!

  7. Někdo 2
    Vše souvisí se vším , přece v tomto státě se maká hlavně v sobotu a v neděli , je za to víc! V tyto dny se dělá hluk a bordel , aby ostatní neměli klid a naopak viděli jak se dře. Zase kamufláž , podvod a bordel jako dříve a nám je to jedno, držíme pusu a krok , protože nevíme od koho a odkud dostaneme facku! Hold všechno je jen jako , naši řidiči za téměř 18let nic nedokázali a my se z toho těšíme!
    Hm , paráda!

  8. No az na to , že v sobotu anedelu dostanes víc práce…jinak mzda klasická …tady nejsou silné odbory jak v Rakousku nebo v Nemecku…Každý občas jede Vídní a ja mel to štěstí projíždet Vidní o víkendu…co myslíte..maji tam hypermarkety typu Globus,Inters..,Carefour v sobotu,nedeli otevreno…ani omylem …Rakušáci nejsou trotlové aby dělali otroky o víkendu nekde v oddelení suchých potravin…Ti makaj jen přes týden od devíti do šesti s placenou přestávkou na oběd…a že na tom hypermarket prodělá …no a co ..však oni to doženou Češi …tam se jede 13 hodin denne vikend nevíkend svátek nesvátek a bez příplatků…přitom kvalita výrobků je hodně pozadu než u jižních sousedů …a tohle jsou podmínky které ujednávali takové persony co dnes sedí na Hradě atd…a těch si mám vážit , že z nás dělají idioty a sluhy.Každá minuta volna pro Rakušana znamená dvě minuty dřiny pro Čecha…a nejedná se jen o hypermarkety…nemluvím tu o firmách jež získali zakazku od mesta potažmo od státu tak jako je tomu v tomto případě…zde je nic nedělání spíše vdelečná činnost…vzpomenme Nam. Svobody ,protahovalo se to tak dlouho až se schvalilo navýšení rozpočtu pro jeho “dostavbu” – skoro dvěste milionů za bronz a kachličky zatímco nám ve spitálech chybí lůžka a kvalifikovaný personál…na to prachy nejsou

  9. nutno říct že “pracovali” jen dopoledne – tedy dá se předpokládat, že dělali kulisu pro těch pár zbývajících brňáků co choděj v sobotu dopoledne do města. Úderem 13. h vše skončilo – jak práce v příkopu, tak veškerý pohyb osob v centru města.

    … Bože já mám někdy pocit že ty lidi někam mizej…voni je snad unášej někam do ruska nebo co – tady v tom centru není už 30 hodin živé duše – jen policejní auta tiše brázděj pěší zónu a kličkujou mezi hromádkymi odpadků a stavebních zábran, vítr honí papíry po liduprázdné špinavé dlažbě – safra vždyť já pamatuju ten frmol co tu vždy v sobotu býval!!!!

  10. Někdo2
    Suzmane , máš stoprocentní pravdu , to je naše specialita řešit všechno “jako” a hlavně to nepodstatné na kterém prodělám i majlant , ale přitom se na tom zase druhý napakuje. Lid slaví , jásá a obdivuje jak to naši řidiči řídí.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.