Zastupitel za Zelené plní svůj slib

Zastupitel Vlašín se chová k voličům férově, byť dle mého soudu možná až přecitlivěle. Již před zahájením své senátní kampaně a před tím, než byly vytištěny samolepky s jeho tváří, vymínil si, že dojde-li v průběhu předvolebního klání k tomu, že se samolepky octnou i tam, kde by správně zbytečně dlouho býti neměly, budou také odstraněny. Svůj slib plní a v těchto dnech můžete tedy v brněnských ulicích spatřit brigádníky, jak na náklady pana Vlašína nesprávně umístěnou propagaci seškrabují a omývají. Kdybychom se s podobným zodpovědným přístupem setkávali i u ostatních politiků, možná že bychom se měli lépe a všechno by bylo veselejší.

20 thoughts on “Zastupitel za Zelené plní svůj slib

  1. tady mizí komentáře (i když uznávám právo provozovatelů dělat si se svým webem, co je libo). konkrétně tento ze včerejška:

    Odstraňování samolepek

    Vážené voličky a voliči. Součástí moji kampaně byla i samolepka, která měla být vylepována na legální výlepové plochy a na sloupy se světelnou signalizací se sloganem nabádajícím k přecházení na zelnou. Stalo se ale, že se dostala do nepovolaných rukou a objevila se na místech, kde se nikdy objevit neměla : mramorové obložení domů, čekárny MHD, poštovní schránky. Firmě Inform, která legální výlep zalištovala, jsem dal pokyn k odstranění černého výlepu a sám jsem několik desítek samolepek odstranil. Pokud budete mít možnost, pomožte mi také s odstraňováním.

    Jak se to dělá? Samolepky jsou papírové a těžko se stahávají. Přesto se pokuste z velmi hladkých (sklo) a velmi hrubých (stavební kámen) nálepku odstranit pomalým odlepováním vcelku. Pokud to nejde, strhněte jen část, která se odstranit dá a tím porušíte hladký povrch samolepky. Zbytek navlhčete (mechanickým rozprašovačem s vodou, vlhkým hadrem) a po pěti minutách odškrábejte například plastovou škrabkou na autosklo. Případně postup opakujte. Děkuji za pochopení.

    Mojmír Vlašín, bývalý kandidát na senátora

    zdroj: http://www.vlasin.cz

  2. MMNT!!! TADY VALI CENZURA?!!! TAK TO JSTE CHLAPCI HODNE KLESLI!!!
    Zkousnul jsem, ze jste z puvodne kulturniho webu nenapdane udelali komercni zalezitost, no budiz, ale ze nesnesete kritiku a cenzurujete prispevky tak to jste me HODNE zklamali. Nevim v cem jste pak lepsi nez pistolnik!

  3. kdo co proboha cenzuruje? snad když tady nějaký matěj vkládá stále dokola stejný příspěvek…

  4. klidek, berte to tak, že provozovatel webu má právo mazat komentáře dle libosti. má právo na spoustu dalších věcí a je to dobře. má právo vytisknout mraky samolepek politika, rozdat je mezi kámoši a pak od politika inkasovat peníze za to, že samolepky odlepí. pokud s tím kandidát souhlasí, tak i na to mají právo.

  5. jasne ze na to ma pravo, holt kdyz nekomu dojdou argumenty tak zacne pouzivat tlacitko delete….
    pro me to je znameni ze predesla diskuze trefila hrebicek na hlavicku.
    P.S.
    .. az vam primator na svym webu smaze vase prispevky, zase budete vykrikovat?

  6. hej vy ubožáci co to tady melete? žádný příspěvek nikdy nezmizel, i když by si to svaťa asi přál aby mohl vést tuto vylhanou diskusi

  7. promiň marku, asi je to tím, že jsem vážně ubožák. sorry, že žiju a používám tento web. máš právo uživatelům tohoto webu “ubožáci”, kdy se ti zlíbí, protože sám ubožák rozhodně nejsi.

  8. no co když je to lež – žádné komentáře nikdy nikam nemizí – jen jednou v minulosti byly smazány sprosté komentáře jediného uživatele protože obsahovaly rodná čísla.
    Zde u tohoto článku byl smazán 1 komentář o “Odstraňování samolepek ” protožes ho sem dával už po x-té přičemž vůbec není nutné dávat celý komentář když by šel vložit odkaz. Stejně s ho tam nakonec dal. Navíc je to fakt hloupé dávat sem něco tolikrát – ti čtenáři (=voliči) opravdu nejsou natvrdlí…
    Každopádně obecně platí, že s komentáři u článků se nikterak nemanipuluje a baví-li tě to, vkládej tam co chceš, třeba text bible nebo stanovy Strany zelených.

  9. …každopádně se omlouvám za svoji prostořekost – na mě se musí pomalu takhle brzy po ránu 🙂 a po tak skvělé vernisáži

  10. Mě by spíš zajímalo, jestli mluvil pravdu Ander, když říkal, že ten výlep provedl Inform, nebo Inform, když byl jednou slyšen, že ten černý výlep aktivně inicioval a z velké části provedl sám velký eM (Vlašín).

  11. Jde o to, že nikdo v Brně nečistí sloupy, značky a mnohé rozvaděče a jiná zákoutí – ok, p. Vlašín si v rámci své kampaně vytiskl samolepky (jako se to běžně dělá i v jiných stranách, firmách, občanských iniciativách) no a co? Samolepky byly na světě dřív než my všichni co tady diskutujeme.
    Vlašín je zodpovědný v tom, že na to myslel a vyčlenil peníze na odstranění (otázkou je jestli dost – neměl tehdy moc finanční podpory) – takže si myslím, že udělal něco nad rámec a pozitivního. Pochybuji, jestli jiné subjekty (US, p.Hudlík…atd) uvažovali se stejným zřetelem na trvale udržitelné prostředí v ulicích. Zkrátka: neskončilo to pro něj dnem voleb.
    Jenomže tady se všichni tváří, že na sloupech jsou jen Vlašínovy samolepky – a to přece není pravda! Jsou jich tisíce druhů a život v půlmilionové aglomeraci to holt už s sebou nese.
    A od toho mají všichni provozovatelé a správci městského mobiliáře v rozpočtu kolonku “údržba”.
    Věřím, že peníze tečou.
    Tak PROČ SE O TO NIKDO NESTARÁ?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.