Barvy léta 2008 – na Jezeře v Poděbradech

7. ročník tradičního hudebního festivalu Barvy léta se letos uskuteční 19. 7. Vzhledem k tomu, že dosavadní areál v cípu jezera Poděbrady byl, díky zvyšující se popularitě, již pro potřeby festivalu příliš maličký, bude letošní ročník přesunut na louku v těsném sousedství, která je větší a nabídne vám maximální komfort. Přibudou stánky s občerstvením a další atrakce. Od původního areálu je nová lokalita vzdálena asi 30 m, navíc přímo za areálem bude možnost stanování!Letošní dramaturgie je nejsilnější ze všech ročníků a máte se tedy na co těšit! Brány areálu se otevřou v 11:00 a od 12:00 se zde představí plejáda českých kapel a jeden zahraniční host ve velmi pestrém složení:

Jana Lota, De Bill Heads, Apple Juice, Totální nasazení, Vypsaná Fixa, Doctor P.P., E!E, Jaroslav Uhlíř, Horkýže Slíže, Tři sestry, Mňága a Žďorp, Son Caliente (Cuba).

Během akce se mohou diváci občerstvit nejen koupáním v jezeře, ale též u nespočtu stánků s dobrým jídlem a pitím. Spolupořadatelem akce je Kulturní a informační centrum Poděbrady.

Kromě tradičních předprodejních míst v KIC Poděbrady či Bar Mosquito na Jezeře bude možné zakoupit vstupenky tradičně v Hostinci Na Staré Kovárně v Praze, Kamenická 17, Praha 7, nově pak Na staré Sokolovně, Podolská 5, Praha 4.

Vstupenky v síti TICKETSTREAM včetně všech cestovních kanceláří ČEDOK a FIRO TOUR, www.ticketstream.cz, Na tuto akci můžete zakoupit E-TICKETS, které si zaplatíte a ihned vytisknete z pohodlí svého domova.

Hlavním partnerem festivalu je Gambrinus.

Mediální partneři: Rock&Pop, Rádio Beat, Annonce, Ukažse.cz, Rádio Kiss Delta, okolohradce.cz

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.