Jazz v Pekárně – začínáme!

  • Brněnský klub Stará Pekárna přináší v úterý 20. září první koncert hudebního festivalu JAZZ Brno 2011: Tres Quatros Quintet.

    Stará Pekárna, út 20. 9. ve 20 hod.

    TRES QUATROS QUINTET (CZ), modern & fusion jazz

    možnost získat přes mail slevu 100 Kč !!!

    Petr Smékal – saxofony, Lukáš Duchoň – klávesy, Jarek Viteker – kytara, Ondřej Klusáček – baskytara, Michal Jirásek – bicí

    Tres Quatros Quintet je parta mladých muzikantů, hrajících instrumentální muziku, která staví na pevném funkovém groovu, ale nebrání se ani vlivům z jiných hudebních žánrů. Kapela představí vlastní skladby, ale i známé standardy ve velmi osobitém podání. Výrazné improvizace i sóla jednotlivých hráčů vás zaručeně překvapí! Netradičním elementem je nezaměnitelný a experimentální styl hraní skladatele a pianisty Lukáše Duchoně.

    cena 90/130 Kč, prodej permanentek za akční ceny !!!

    Na koncert 20. 9. 2011 nabízíme vstup za 30 Kč místo 130 Kč, což je cena na místě. Podmínkou je pouze zaslat zpět na lépe na mail: sveda.art@seznam.cz své jméno a příjmení + svou osobní mailovou adresu. Váš mail bude následně zařazen na náš mailing & slevový list (pokud tam již není…). Slevu lze poté uplatnit v den koncertu přímo u vchodu do sálu klubu (pod schody) po 19.30 hodině.

    Jiří Švéda
    T

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.