Olympia slaví 15 let

  • Obchodní centrum Olympia Brno slaví 15. narozeniny, a to ve znamení velké soutěže v pexesu, která proběhne od 9. – 25. října a v níž mohou návštěvníci vyhrát dárky za miliony!

    Soutěž vypukne 9. října, a to slavnostně! Zahájení soutěže bude totiž spojeno s narozeninovou oslavou. Na návštěvníky čeká odpoledne plné zábavy – vyzkouší si zdobení narozeninových dortů, nadchne je cukrářská show a dorty budou moci také ochutnat. A to zdaleka není vše. V 17 hodin slavnostně převezme a nakrojí narozeninový dort Olympia ředitel OC Jan Pazour a spolu s ním pozdraví návštěvníky známé osobnosti spjaté z Brnem.

    Čtvrtek 9. října bude prvním soutěžním dnem a po jeho ukončení se rozdají denní výhry v celkové hodnotě 45 tisíc Kč.

    Nejen celým odpolednem ale celou soutěží, která bude pokračovat až do 25. října, kdy proběhne velké finále pro 100 nejúspěšnějších soutěžících, provede moderátor Dušan Binka z rádia Kiss Hady.

    Principem narozeninové soutěže je v časovém limitu dvou minut co nejrychleji najít 15 dvojic pexesa. Vítězem je ten soutěžící, který zvládne najít nejvíce dvojic v nejkratším čase. Soutěž bude probíhat na hlavní scenérii – v soutěžním studiu a výhry jsou opravu lákavé

    Každý z finalistů vyhrává hodnotou cenu! „Kromě hlavní ceny, automobilu Kia Soul, čeká na finálové účastníky např. luxusní postel od společnosti Saffron, prvotřídní kuchyň Asko a spoustu dalších atraktivních cen!” prozradil ředitel centra Olympia Brno Jan Pazour.

    Andrea Pořízková

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.