Snoubení: víno & čokoláda

  • LEPORELO+ Restaurant v Domě umění města Brna zve na druhou etapu moderované degustace vína a čokolády pod vedením Milana Dvořáčka ve středu 31. října 2012 od 18 hodin.

    V průběhu večera pod vedením Milana Dvořáčka, odborného garanta a someliéra restaurace LEPORELO+, budete mít výjimečnou příležitost objevit nové, potěšující chutě z věhlasné kombinace vína s čokoládou. Tentokrát budeme chutěmi cestovat po naší oblíbené Francii. Užijete si, odborníky připravených, devíti vzorků z výběru těch nejvhodnějších francouzských vín a variací čokoládových lanýžů a pralinek, jejichž výběr sestavuje a z těch nejkvalitnějších surovin v domácí produkci vyrábí náš externí specialista, vyhlášený cukrář Martin Ruizl Beránek.

    9 vín – 9 čokoládových lanýžů – 1 Conseiller en vin – 1 Pastry Chef

  • 1. Crémant de Bourgogne, Brut, Bourgogne
  • 2. Caprice de Colombelle 2011, jihozápad Francie
  • 3. En la Tradition 2010, jihozápad Francie
  • 4. Chablis 1er Cru, 2008, Vaucoupin blanc, Dom. Thierry Mothe
  • 5. Riesling médaillé 2009, Alsace
  • 6. Cabernet d´ Anjou 2011, Val de Loire
  • 7. Chateau Coutinel Elixir 2007, Bordeaux
  • 8. Moulis Ch. Chasse spleen 2008, Cru Bourgeois Exceptionnel
  • 9. Granis de Roy 2009, jihozápad Francie

    Pro tento večer je limitovaný počet míst, proto se neváhejte přihlásit s předstihem, prostřednictvím rezervace na adrese restaurant@leporeloplus.cz nebo telefonicky 777 904 570. Rezervace je závazná. Cena degustace je 599 korun.

    Olga Vrbíková

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.