Další brněnský portál – brnoinfo.cz

Ti, kteří občas navštíví stránky klubu Fléda, si mohli všimnout, že se tam objevilo tlačítko i několik odkazů na nový informační portál www.brnoinfo.cz, který dělají stejní lidé, jako stránky Flédy. Přeju tomuto portálu hodně úspěchů a o něco méně vulgárních čtenářů.

6 thoughts on “Další brněnský portál – brnoinfo.cz

  1. nedávno jsme tady pěkně rozebrali web provázku a tenhle by asi taky stál za to. Jestli se nemylim tak to asi vražda internetu nebude. Připadne mi to docela suchý, nechápu ani moc podstatu, nebo jenom následkem drahé reklamy už kluby rozjíždějí vlastní média?

  2. Ahoj Leone, BrnoInfo.cznení projekt Flédy ale RAVE MEDIA Group s.r.o. vydáváme také RAVE.cz myslím že ho znáš. Fléda je jeden z prvních brněnských klubů který nám vyšel vtříc a spolupracuje s námi. (Nebo jsi snad z toho že na webu Flédy běží banner na rádio Student a jsou tam dokazy na stream usoudil, že Fléda rozjela vlastní rádio?) Každopádně děkujeme za link, vážím si toho. Karel

  3. čím víc takových portálů, tím líp, hlavně aby autorům vydržela chuť se o ně starat. Se stačí podívat na MeBrno.cz nebo NetPolis.cz = ani jeden už pořádně nefunguje.

  4. hlavně mi ale na takových stránkách vadí ty blikající banery. Chápu že jsou asi nutné, ale všeho moc škodí. Na těchto stránkách to není ještě tak hrozné, ale třeba na stránky kamvbrne.cz bych nedoporučil chodit nikomu, kdo má podezření na epilepsii.

  5. Hm, tak mne pridu tie stranky v pohode, az na tu blikajucu apokalypsu – hned ma z nej rozbolela hlava – a na trochu nudnu bledomodru farbu ;). Inak drzim palce. Aha, teraz uz tam blikaju nejaki punkaci… Neslo by tie bannery urobit tak, aby tie prechody boli plynule a nie take hnusne blikajuce?

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.