Fléda na Twitteru

Máte rádi informace z první ruky, tzv. ještě za tepla, ale už vás unavují neohrabané a často neaktuální newslettery, nekonkrétní rss feedy či anonymní SMS?

Fléda se jako první mezi českými kluby rozhodla využít služeb Twitter.com. Pro ty z vás, kteří Twitter neznají – jedná se o aplikaci sloužící k prakticky triviálnímu účelu, a to ke komunikaci s vašimi přáteli, kolegy prostřednictvím odpovídání na jednoduchou otázku: Co právě dělám?

Jistě vás ihned napadne: proč by někoho mělo zajímat, co zrovna dělám? Důvodů je více, ovšem Twitter dostává zcela novou dimenzi, když se ho rozhodne využívat např. hudební klub, jako to udělala Fléda.

Pokud se rozhodnete Flédu na Twitteru sledovat, otevře se vám tím zcela jedinečný informační kanál, s kterým může jen málo co soutěžit. Zajímavá vás, kdo přijede? Kdo nepřijede? Nastaly nějaké neočekávané změny v programu na poslední chvíli? Co se chystá, co se nechystá? Takovéto a jim podobné otázky vám pomůže Fléda na Twitteru zodpovědět. Aktuálnější, pohodlnější a rychlejší zpravodajství z vašeho oblíbeného klubu jinde nenajdete. Kdo nezkusil, nepochopí.

  • link: http://twitter.com/clubfleda
  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.