Program loutkového divadla Radost…

Možná jste si všimli, že v kulturním přehledu na těchto stránkách chybí program loutkového divadla Radost. Není to z důvodu, že bych něco proti tomuto divadlu měl, ale proto, že jejich program byl publikován snad z programu Word od jisté firmy, která musí být zaručeně nejlepší. Zdrojový kód takových dokumentů je ale natolik divný, že se prostě parsovat pomocí jakéhokoliv skriptu jednoduše nedá a proto jsem to vzdal. Dnes jsem se na stránky divadla Radost zase díval, jestli nedošlo k nějaké změně a taky že jo, stránky jsou teď generované z PHP, říkal jsem si super, to by mohlo jít, ale ke svému úžasu jsem zjistil, že program je tam ve formátu FLASH a to ještě jako BITMAPA. To už mi opravdu rozum zůstává stát. Webmaster, který se o ty stránky stará snad musí chtít, aby ten program normální člověk ani neviděl, natož aby se dal nějak dále zpracovávat. Proč to tam nevložil rovnou jako GIF?! Jó chtít se napojit na program divadla Radost je opravdu radost.

7 thoughts on “Program loutkového divadla Radost…

  1. Protoze chybi v programu CEDu. Jinak k radosti, ve zdrojovem kodu je chyba na radku 36 a 50 – chybi uzavreni tagu TABLE

  2. FLASH je vrazda internetu, ja to rikam porad. Stejne je na webovejch strankach grafika jen pro analfabety, aby se pred pocitacem necitili blbe. inteligentovi staci ASCII.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.