SPAM: Plním tvé přání – ing. Petr Paulczynski

Sice jsem si řekl, že si dám s psaním na tento web pauzu, která je také z důvodu toho, že jedu na čas dělat jiné věci, než soustavně sedět před zářičem, přesto mi to nedá,musím se s vámi podělit o jeden spam, který jsem právě dostal. Je od údajně nejpopulárnějšího komunálního politika v Brně a jeho obsahem je poněkud netradiční horoskop.Tak teď nevím, jestli je počítač, na kterém má tento populární komunál nové stránky, zavirovaný, jestli mu někdo dělá negativní kampaň, nebo jestli je to další důkaz toho, že pan P.P. má opravdu zvláštní smysl pro humor, hodný nějakého puberťáka a né někoho, kdo sedí na radnici města Brna a v předsednictvu několika významných firem.

Vzhledem k tomu, že email skutečně přišel z Předsedovy subdomény: (Received: from ppaulczynski (sepes.netbox.cz [83.240.29.204])) a že podobně pubertální jsou i fórky na jeho webu, asi bude platit spíš ta poslední varianta = člen Rady města Brna a člen Oblastní rady ODS je nehorázný primitiv.

A jen tak mimochodem, pokud tento článek čte zrovna pan P. – to vám Předsedo medialní rady města Brna není blbý dávat si před volbama na web poškozené bilboardy opoziční strany, ať už je to jakákoliv? Nejspíš vám už ale někdo naznačil, že to blbý je, protože v sekci vašich vtipů už fotky takto poškozených ploch nejsou.


A další věc, nepamatuji se, že bych si s vámi někdy elektronicky korespondoval. Není mi tedy vůbec jasné, jak jste náhodou našel můj email!

15 thoughts on “SPAM: Plním tvé přání – ing. Petr Paulczynski

  1. BRAVO – pan P.P. se k tomu emailu dokonce přihlásil, napřed mi napíše “a v jakém jsi znamení?” a následně, že to patřilo brněnskému zastupiteli za ČSSD – JUDr.. Jiřímu Olivovi. Opravdu skvělá ukázka práce zastupitele!

  2. signifikantní je, že web soudruha PP neumožňuje pod články vést diskuzi a dávat komentáře (jako např. zde).
    panu PP přeji vlahý podzim (on ví proč ;-))

  3. Pan radní mi v nastalé konverzaci, když jsem ho požádal, aby vysvětlil, jak si mohl zaměnit email, který neměl, za email svého opozičního kolegy, začal vyhrožovat právníky, že jsem použil jeho fotografii. To že má, nebo měl, pro případ, že ten článek zruší, na svém webu prezidenta České republiky jak míří pistolí na premiéra téže republiky, mu zřejmě připadá jako normální a vtipné.

  4. Vzhledem k tomu, že v horoskopu, který mi pan radní připravil se píše, že “jsem ten největší špinavec v celém zvířetníku a že mne díky bohu ješte včas vodkráglujou…” a při vědomosti, že je pan radní střelec, mám to brát jako výhružku?

  5. Volám bravo vítězná ODS, máte na vrcholném místě krásný exemplář nevychovaného hulváta. A pane radní, váš horoskop jsem přeposlal vašim kolegům ve straně se žádostí o vyjádření. Nečekám, že mi pan Topolánek, nebo primátor města Brna odpoví, ale přesto, jen ať vidí jak pracuje jejich kolega. Znovu říkám, že doufám, že v té straně jsou i normální lidi.

  6. Ty ses teda rozjel dav… Ale chápu, spamovat tě neměl…nebo by si měl alespoň udělat pořádek v datech – roztřídit na ty získané legálně a na ty druhé…
    Ale o těch “horoskopech”, sprostých, jsem už četl v novinách, už to kritizovali, ale psali myslím že už jsou z webu staženy.

  7. Noviny jsem poslední dobou moc nečetl. Já hlavně nechápu, proč má tento radní kontakt na mne ve svém “maličkém komunikátoru”, kde se jak mi napsal uklepl. Najít můj email není nic nelegálního, i když většina mých známých s tím měla problém.

  8. Možná ho má z diskuzního fóra pana primátora, kde jsem ho psal, nebo z mého pokusu poslat komentář pod článek na Metropolitanu, který se tam nikdy neobjevil.

  9. Vzhledem k tomu, že pan P. už asi nikdy nebude psát otevřeně do komentářů, zde je jeho poslední email:
    Nesmíte pane Oliva vidět za vším spiknutí. Vidíte, že když zapojíte ten kousek mozku, přijdete na to sám, odkud jsem vzal Vaši adresu. A teď si klidně dál povídejte s sám se sebou, já opětovně považuji další diskuzi s Vámi za ztrátu času. Jen lépe važte slova. Naposledy když jste nazval jednoho pána oplzlým hejhulou jste pak byl pár dní trochu nesvůj.

    P.S. Já Vám nevyhrožoval právníky, já se Vás ptal na Váš názor na můj pohled na Váš postup, když si tu permanentně hrajete na svědomí lidstva.

  10. A dodám, já si nehraju na svědomí lidstva, jen mne zaráží Váš přístup. Když mi někdo pošle email, který mi tvrdí, že mne někdo odkrágluje, není to taková sranda, jako když ten pitomý horoskop najdu na vaší stránce. A vašeho kamaráda, majitele stripbaru a NewExpressu, Ráce jsem nenazval hejhulou já, ale někdo zcela jiný, koho ani neznám, stejně jako jsem do té doby neznal jeho. Vy sám anonymně urážíte a když to udělá někdo jiný, tak to svedete na mne. Ještě jednou Bravo. A můžu vás ujistit, že už si tu vykládat nebudu, protože odjíždím. Máte volný prostor pane správný.

  11. z toho, s kým si PP taká lze usuzovat, kdo se chystá od podzimu v brně vládnout. kdu půjde na “slepou kolej”.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.