Zlatý středník Metropolitanu

Pročítal jsem si zrovna zpětně komentáře za dobu co jsem byl pryč a zaujal mne komentář, že prý je zde příliš mnoho kritiky odpadků a parkování a málo kultury. Ano asi tomu tak je, já bych byl taky raději, kdyby tomu tak bylo. Díval jsem se tedy na jiné stránky, které se věnují dění ve městě Brně a docela mne pobavila stránka radničních novin Brněnský Metropolitan, který by měl především informovat, co se v Brně na poli kultury děje, protože je placený (rád bych věděl jakou částkou) z našich peněz. V rubrice kulturní dění je momentálně 8 článečků. První je upoutávka na cirkus, poslední z února, která mi říká, že Ruskou sezónu zahají v pražském Klementinu. Absolutně poslední článek je z dubna a informuje nás, že Metropolitan dostal v soutěži Zlatý středník 2005 Certifikát vysoké profesionální úrovně Top Rated. Tím mu zřejmě došel dech. Znamená to, že žádná kritika, nefunkční možnost komentovat, minimální obsah a maximální reklama velkých firem navázaných na město je cesta k úspěchu?

Co se týká TICu, tak tam zase nejspíš budeme muset počkat, až bude provedena modernizace, kdy dojde k vzájemnému digitálnímu propojení informačních center TIC a vytvoření operativního informačního systému a databáze obsahujících informace o subjektech a destinacích cestovního ruchu na území města Brna a jeho okolí.

17 thoughts on “Zlatý středník Metropolitanu

  1. dva miliony webu o brne a zadnej na slusne urovni… tady to s tema nazorama v clancich vypada jako brnenska pobocka antify, oficialni mestsky servery nefunguji…. a brnoinfo se zatim zaměřuje jen na fotoreporty… i když, on o prazdninách stejně chcipl v brne pes…

  2. no to nejspis bude tim, ze delat slusny web neni jen o nakopirovani nejakeho stavajiciho redakcniho systemu, ale predevsim kazdodenni starost o napln. Mne uz to bavit prestava, nic z toho stejne nemam a proto fandim vsem, kdo maji zajem neco delat. A to ze to tady muze nekdy vypadat jako pobocka antify, no co, nekde ty nazory zaznit muzou. I kdyz se s nimi nemusime hned vsichni ztotoznit. Je ale fakt, ze delat web bez kritiky je mnohem snadnejsi.

  3. a jestli se nekdo prece jen chytne za nos a zacne treba skutecne resit neco, na co se zde upozorni, tim lip. Ja budu jen rad, kdyz treba po prijezdu ke Grandu neuvidim smetiste, ale kulturni zastavku. Nic ve zlym.

  4. dva miliony webu o brne a zadnej na slusne urovni…? To by me tedy zajímalo, které weby máš na mysli…kombajne. Není jich náhodou o něco míň? A je webem o Brně i stránka, která ve velké míře jen přebírá články z denního tisku? (V plném znění – což není zrovna korektní…)

  5. uz na zacatku jsem dava dava zadal o vydrz, nicmene ho chapu. taky jsem uz chodim o poznani mene :/

  6. Tak to je teda síla. 16 let po sametu a kam až jsme to dojeli. Připadá mi to , že jsme jeli po zeměkouli , ale tak rychle , že jsme nezaregistrovali odjezd a šupem jsme zpátky v bodě 0. Lež , růžová barva a zavřené oči mnohým zase vyhovuje. Je to běs. Vymyslet si tisk pro sebe a samochválu na sebe za moje -naše peníze , tak to je taky síla! Stádo je potřebné jednou za 4roky , jinak musí jít se sklopenou hlavou za vůdcem a nesmí samostatně myslet! Vymytým mozkům stačí to , co jim pustíme a předhodíme.
    Přeji klidnou mysl a nashledanou v lepších časech.

  7. hm nechapem. tato myslienka bola prilis hlboka, aby ju moj kuraci mozog dokazal spracovat. ale na to, aby som sa podpisala, mi este tych par zavitov staci.

  8. Tak dobre. Kto si ty ETNA , kde mám ja záruku , že je to tvoje pave meno? Ty sa píšeš ETNA , ja zasa někdo a je to jasné nie?

  9. ok, lenze “nekdo” je kazdy, kto sa nepodpise. ked sa nepodpises aspon tou prezyvkou, vyzera to, ze sa hambis za svoj nazor. ps: etna samozrejme nie je moje prave meno, ale prezyvka, ktoru pouzivam uz velmi dlho a dost ludi ma podla nej pozna.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.