Velikonoční menu Brno 2023

velikonocni_menu_brno

K Velikonocům neodmyslitelně patří také dobré jídlo. Kromě tradičního beránka a vajíček si můžete dopřát také delikátní oběd nebo večeři ve vybraných brněnských restauracích. Vyberte si z letošní boháté nabídky a ochutnejte křepelku, telecí, jehněčí, králičí masíčko a další tradiční jarní pochoutky.

 

 

 Velikonoční nabídka v restauraci Colatransport

Krém z medvědího česneku, zastřené vejce, máslové krutonky – 50,-Kč

Husí créme brulée, cibulová marmeláda, rozpečený chléb – 100,-Kč

Králičí stehýnko špikované slaninou, papardelle s jemnou dijonskou omáčkou, medvědím česnekem a sýrem gran moravia – 169,-Kč

Pečené kachní stehýnko, bramborové lokše plněné listovým špenátem – 169,-Kč

Telecí řízečky, bramborový salát s ředkvičkami, kapary a medvědím česnekem 209,-Kč

Telecí tomahawk steak, hráškové pyré, domácí bramborové krokety – 299,-Kč

Telecí játra na grilu, gratinovaný smetanový brambor, listový salátek – 169,-Kč

Kachní prso sous – vide, teplý salátek z červené a zelené čočky, fava fazolí se šalotkou a balsamicem – 219,-Kč

Jehněčí hřebínek, medvědí česnek, šťouchaný brambor s créme freiche – 259,-Kč

Jehněčí svíčková na grilu, salát quinoa s glazovanou mrkví, baby špenátem a vlašskými ořechy – 289,-Kč

2ks Nadívané křepelky s velikonoční nádivkou, pečené grenaille na mořské soli, jalovcový dip – 249,-Kč

Red velvet dort – 59,-Kč

 

 

Velikonoce v restauraci Valoria

 

Polévka
Krém z medvědího česneku,
slaninový prach, mléčná pěna (7)

139,- Kč

Hlavní chod
Jehněčí hřbet, kroketa z jehněčího konfitu,
pyré z medvědího česneku,
bramborovo – tvarohové knedlíky (1, 3, 7, 9)

650,- Kč

Dezert
Velikonoční vejce

169,- Kč

 

 

Butchers “Happy Easter” menu

 

VITELLO TONNATO

filírované plátky telecí svíčkové s tuňákovým dipem z ančoviček a kapar s citrónem

 

PEA SOUP WITH COCONUT MILK & THAI FLAVORS

jemná hrášková polévka s kokosovým mlékem a wasabi

 

BRAISED LAMB SHANKS

pečené jehněčí kolínko na rozmarýnu a jarní zelenince, bramborové pyré

 

CHICKEN SUPREME WITH CAULIFLOWER PUREÉ

grilované kuřecí supreme s květákovým pyré s restovaným hráškem na slanině s mátou

 

CHEESECAKE CHOCOLATE

čokoládový cheesecake na kakaovém biskvitu s višňovým pyré, domácí šlehačka

 

 

VELIKONOČNÍ MENU V Maximus resort na přehradě

kdy: 28. 3. – 2. 4. 2023

PŘEDKRM
vejceGrilovaný kozí sýr, karotkový dip, salát z polníčku, tomatové pesto
POLÉVKA
Králičí kaldoun, kořenová zelenina, křepelčí vejce, králičí konfit

HLAVNÍ CHOD
A) Roláda z mladého kůzlete plněná uzenou šunkou, mladým špenátem, kopřivová omeleta, kukuřičné pyré
NEBO
B) Baby kuřátko nadívané bylinkovou nádivkou, višňová omáčka, polenta

DEZERT
Mrkvový dortík

CENA MENU
A) 560 Kč/osoba
B) 694 Kč/osoba

Menu podáváme vždy od 17.00 do 22.30 h.

 

 

Degustační velikonoční menu u Kohouta na víně

 

CHLÉB
vaječná pomazánka

><
TELE
tatarák s řeřichou

><
VEPŘ
křen, jablko, zelené rajče

><
CONSOMMÉ
penízovka, cibule, celer

><
AMUR
čočka, špenát, jogurt

><

MEZICHOD
><
JEHNĚ
česnek, hrášek, jus

><
ŘEPA
lískové ořechy, jogurt, kakao

><
BERÁNEK
pěna z vaječného koňaku

________________________
CENA MENU
1.295,-
CENA MENU S VÍNEM
1.700-1.900,-
dle aktuální nabídky naší vinné knihovny

VELIKONOČNÍ DEGUSTAČNÍ MENU – varianta B (zkrácená)

CHLÉB
vaječná pomazánka

><
TELE
tatarák s řeřichou

><
PSTRUH
pastrami, lučina, jarní cibulka

><
CONSOMMÉ
penízovka, cibule, celer

><
JEHNĚ
česnek, hrášek, jus

><
MRKEV
ricotta, ganache, čokoláda

><
BERÁNEK
pěna z vaječného koňaku

________________________
CENA MENU
945,-
CENA MENU S VÍNEM
1.150-1.350,-
dle aktuální nabídky naší vinné knihovny

 

 

Nezapomeňte na rezervaci.

 

 

Dobrou chuť!

 

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.