Nevšední začátek studia na PEF

Na Provozně ekonomické fakultě (PEF) se uskuteční již druhý ročník přivítaní nových studentů, pod názvem Prvákoviny, který se bude konat ve dnech 18. a 19. září 2008. Akce umožní studentům prvních ročníků nevšední a zábavnou formou poznat prostředí vysoké školy a poznání spolužáků, se kterými se budou setkávat při svých studiích.„Snažíme se studentům zpříjemnit hned první okamžiky na vysoké škole, které bývají právě ty nejtěžší“, uvádí organizátor akce Martin Mádle. Program je tvořen tak, aby si každý účastník přišel na své. „Prváci budou rozděleni do skupin podle oborů, každou skupinu povede jeden student vyššího ročníku, který poskytne informace z první ruky a zároveň bude celodenním průvodcem“, vysvětluje Mádle.

Celý program akce bude zahájen společný obědem, studenti navštíví univerzitní arboretum, bude jim podrobně představen areál univerzity a univerzitní informační systém. Organizátoři též připravili tzv. „Tour de Brno“, která již loni slavila velký úspěch. „Jedná se o poznání zajímavých míst Brna, které uvítají nejen studenti z větších vzdálenosti,“ uvádí Jiří Wagner z PR oddělení PEF. Program bude završen při večerním posezení v restauraci. „Jde nám především o to, aby se zde studenti při studiu cítili dobře, a takto navázané neformální vztahy mohou studentům v začátku studia velmi pomoct“, zdůraznil Mádle.

Akce se koná pod záštitou PR oddělení Provozně ekonomické fakulty MZLU v Brně a ve spolupráci se studentskou organizaci AIESEC. Více informací i s přihláškou naleznou zájemci na stránkách PR oddělení PEF MZLU v Brně.

Andrea Živělová

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.