Ice cream Coffeeright IV.
I scream, you scream, he scream. We all scream for Ice cream. Jaro je v plném proudu a ukázalo se nám skoro v letní podobě. Tím spíš je aktuální téma našeho příštího Coffeeright. Frappé a zmrzlina. Studené kávy jsou krásnou příležitostí pro různé experimenty a variace. Na co všechno se můžete těšit? … Více…
jste už trapní s tím kafem, co je tohle za informace z Brna, když tu není nic o tom, jak je město krasně popsané nápisy ve světových jazycích proti naci….Nebo to už jste se zaměřili jenom na to, kde si mám dát kafe a nevědět při tom, že mně můžou zmlátit nácci…
ty jo chtěl jsme večer fotit nápisy na vozovce a chodnících v okolí Moravského náměstí ale to množství policajtů kolem mně normálně odradilo a radši jsem ještě v noci odjel na klobásky… sorry. Ale myslím že si to vyfotí kde kdo. Nebo to někdo už smazal?
Hele bejbi tak já ti to vysvětlím (tvá primitivní poznámka o tom, jak jsme “trapní s tím kafem”):
Je to zajímavá informace z Brna. Je o tom, že do Brna se každý měsíc sjíždí skutečná česká první liga – nejlepší baristé ze všech koutů republiky předvádějí své umění v baru na Růsveltce. To samo o sobě stojí za informaci, nemyslíš?
Dále je to o tom, že se kluci a holky z Brna, skupinka zvaná Coffee Specialist během několika let vypracovala natolik, že předávají své znalosti a umění všem, kteří o to projeví zájem, školí personál brněnských (a nejen brněnských) provozů – hotelů, kaváren… udílejí vlastní certifikát kvality atd. atp. Tedy něco jako že soustředěná píle a důsledný zájem o věc přináší i v dnešní pokřivené době pěkné výsledky. Že to jde.
…Samozřejmě, někdo z nudy vymýšlí pitomé poznámky, někdo místo toho piluje své umění jak nejlépe připravit drogu a naučit to i ostatní.