Lednový magazín Legalizace 09 právě v prodeji

  • Od začátku roku zakoupíte nové číslo magazínu Legalizace v každém správném growshopu nebo u svého prodejce tiskovin.

    V tomto čísle naleznete otevřenou zpověď křehké Věry Chytilové – největší české režisérky, návod na výrobu konopné masti, přehled nejlepších konopných odrůd, článek o devíti těžkých ranách, které utrpěla katastrofická válka proti drogám, další díl o testování osvětlení pro indoorové pěstírny, cestu peyotlu v pravidelné rubrice Jiné drogy, unikátní fotoreport ze squattování našeho nového pozemku, medialonek o drogovém životě Petra Muka, pohřeb Magora Jirouse očima dámy a mnoho dalšího zajímavého čtení z oblastí growingu, léčebného využití konopí, aktivismu, ekologie, kultury a historie. Samozřejmě vás čeká i recept na konopnou dobrotu, noví přátelé konopí a soutěž o zajímavé ceny. První český magazín pro konopnou kulturu vás očekává.

    Dvouměsíčník nejen o konopí, jehož cílem je nezaujatě informovat o drogové problematice s respektem k lidským právům a ochraně životního prostředí si můžete nechat zasílat také přímo na vaši adresu.

    Starší čísla magazínu, informace o předplatném, soutěže, seznam distribučních míst, mapu growshopů a elektronický magazín ve formátu pdf naleznete ke stažení na stránkách www.magazin-legalizace.cz.

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.