Magazín Legalizace 07 právě v prodeji

  • Vážení přátelé konopí, nyní máte možnost nalézt Legalizaci, první magazín pro konopnou kulturu, na více než 2500 novinových stáncích a vybraných growshopech po celé ČR (a na Slovensku). Časopis stojí 49 Kč a na více než 90 stránkách přináší informace o pěstování konopí, seriál Neriskuj!, rozhovor s obyčejným huličem Jiřím X. Doležalem, zprávy a studie o léčebném využití konopí, reportáž z největšího evropského trhu s drogami, zpověď Xaviera Baumaxi v rauši, setkání s révou duše – ayahuascou, profil Johnnyho Cashe, který vyzkoušel všechny drogy světa a mnoho dalšího zajímavého čtení. Součástí magazínu je i vložená petice za léčebné konopí usilující o zpřístupnění pacientům v ČR léčbu konopím a umožňující jeho další výzkum.

    Dvouměsíčník nejen o konopí, jehož cílem je nezaujatě informovat o drogové problematice s respektem k lidským právům a ochraně životního prostředí si můžete nechat zasílat také přímo na vaši adresu.

    Starší čísla magazínu, informace o předplatném, soutěže, seznam distribučních míst, mapu growshopů a elektronický magazín ve formátu pdf naleznete ke stažení na stránkách www.magazin-legalizace.cz.

    Svobodu konopí a jeho uživatelům!

    Další číslo vyjde 3. 11. 2011.

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.