Manéž Bolka Polívky v sobotu na Jedničce

  • Herečka Jana Plodková, zpěvák a hudebník Ondřej Havelka s Melody Makers, klaun Sergej Sanža, žonglér Ruda Janeček a další hosté vystupují v 48. pokračování Manéže Bolka Polívky. Pořad brněnského studia České televize uvidí diváci na ČT1 v sobotu 10. prosince 2011 od 20 hodin.

    „Tohle vydání je o klaunech a nejen o těch, kteří toto řemeslo provozují pod cirkusovým šapitó,“ láká diváky k obrazovce režisér Rudolf Chudoba. „Představíme hosty, kteří nemají zmalovaný obličej, strakaté oblečení, velké boty a červený nos, a přece jsou to klauni.“ Kromě Sergeje Sanži a Rudy Janečka, při jehož vystoupení se až tají dech, jsou mezi vystupujícími například iluzionisté Marcela Joo a její partner Jaroslav Vrabec. Ti představí svoje rychlé převleky. Sestavu hostů doplňují mistři světa ve footbagu Tomáš Tuček s Martinem Sládkem a samozřejmě nechybí Bolkovi pomocníci Barin a Fretti.

    Noblesa a humor provází vystoupení Ondřeje Havelky a jeho Melody Makers. Diváci se mohou těšit na Bolka jako vtipného a mírného vampýra, který ovšem svými narážkami vůbec nešetří herečku Janu Plodkovou. Pořad tentokrát opravdu pobaví a až manéží zazní závěrečná písnička Koukněte na toho fintila…, diváci určitě zalitují, že už končí.

    Hana Orošová, tisková mluvčí TS Brno

    Foto: Jef Kratochvil

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.