Masopust i na vlnách Českého rozhlasu Brno

  • V letošním roce se opět vracíme k oblíbené rozhlasové soutěži připomínající masopustní tradice, které se na mnoha místech jižní Moravy a Zlínska stále dodržují. V týdnu od 13. do 17. února nabídneme posluchačům soutěž Rozhlasový masopust, kde jim budou odměnou kvalitní uzenářské výrobky firmy Makovec a. s.

    V průběhu soutěžního týdne bude postupně ve vysílání odhaleno heslo, které přijdou účastníci soutěže oznámit do některé z dvanácti prodejen spolupracující firmy. Pokud bude heslo správné, tak první tři získají v každé soutěžní prodejně kvalitní uzenářský balíček. V jedné z prodejen je pro jednoho z výherců připravena i hlavní výhra – velký dárkový uzenářský koš. „Naši posluchači mohou navíc během hlavní soutěže vyhrát masopustní pochoutky i přímo ve vysílání během rozhlasového hádání na téma masopustních tradic a zvyků,“ doplňuje šéfredaktorka Českého rozhlasu Brno Hana Ondryášová.

    Soutěžní prodejny firmy Makovec: Brno – Bystrcká ulice, Penny Market; Boskovice – Rovná ulice, Kaufland; Břeclav – Tř. 1. Máje, Penny Market; Hodonín – Konečná ulice, Kaufland; Kroměříž – Kovářská ulice, Gigant; Kyjov – Brandlova ulice, Penny Market; Letovice – Pražská ulice, Penny Market; Rosice – Brněnská ulice, Penny Market; Uherské Hradiště – Za Ošlávkou, Penny Market; Vyškov – Cukrovarská ulice, Kaufland; Zlín – nám. Míru, U Červinků; Znojmo – Přímětická ulice, Penny Market.

    Alena Podlucká

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.