Nabízíme prostor experimentální poezii. Hledáme autory, kteří jej zaplní!

  • V průběhu roku 2015 bude knižní trh bohatší o výstřední poetický přírůstek. Nakladatelství van Aspen, za výrazné finanční podpory básnířky a spisovatelky Sylvy Lauerové, vydá básnický almanach současné české experimentální poezie.

    „České kultuře stále chybějí mecenáši. Postrádám ochotu využít soukromé prostředky k podpoře projektů, které neslibují žádný profit. Poezie není komerčním artiklem, přesto a nebo právě proto je třeba její podpoře věnovat pozornost,“ říká o projektu Sylva Lauerová.

    Bylo jen otázkou času, kdy přijde autorka známá jako český literární chameleon s dalším ze svých nepředvídatelných plánů. Po podpoře ženské milostné poezie opět použije finanční prostředky, získané prodejem svých komerčně úspěšných románů, tentokrát k podpoře básní experimentálních.

    Využijte příležitosti při vyhledávání vhodných autorů!

    Termín pro zaslání ukázek autorské tvorby je 31. srpen 2014. Každá jednotlivá nabídka by měla obsahovat nejméně tři vlastní díla a osobní údaje minimálně v rozsahu: věk, lokalita trvalého bydliště, obor, ve kterém autor pracuje či který studuje, zda a kde byla jeho díla dříve publikována, eventuálně jakákoli předchozí autorská zkušenost. Následně budete individuálně kontaktováni a informováni o dalším postupu. Neposkytujeme autorskou odměnu, nabízíme prostor vaší poezii a její následnou masivní marketingovou podporu a propagaci v rámci almanachu současné české experimentální poezie.

    Svá autorská díla zasílejte na adresu: nakladatelstvi@vanaspen.com.

    Bára Kozáková

  • Sylva Lauerová

    je kontroverzní osobností české literární scény, na svém kontě má řadu titulů, mezi nimi i dvě básnické sbírky. Je autorkou komerčně velmi úspěšných knih (erotického bestselleru Hračka, thrilleru o dominantně-submisivním vztahu Otrok, detektivně-mysteriózního dramatu z amazonské džungle Jumaroro a mystického románu Tichošlap). Organizuje výtvarné happeningy (Projekt Michael2007), podporuje aktivity na poli literárním (almanach milostné poezie Královny slz a ostružin) či módním (projekt Impersoned).

    Brněnská rodačka žijící dnes mezi Brnem, Prahou a Seychelskými ostrovy stále více poutá pozornost čtenářské veřejnosti. Prozatím poslední román z pera Sylvy Lauerové, komorní thriller Tichošlap, se v prosinci tohoto roku dočká své komiksové podoby, takže se milovníci „devátého umění“ mají na co těšit.

  • Napsat komentář

    Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.

    Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.